Perakende

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.Tekstilden kozmetiğe, beyaz eşyadan elektronik ürünlere kadar hemen hemen her sektörde Anneler Günü’ne özel kampanyalar dikkat çekiyor

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla perakende sektöründe kampanya yarışı hızlandı. Tekstilden kozmetiğe, beyaz eşyadan elektronik ürünlere kadar hemen hemen her sektörde Anneler Günü’ne özel kampanyalar dikkat çekiyor.

Anneler Günü için markalar birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Teknolojiye meraklı olan annelere akıllı telefonlar, tabletler alabilirsiniz. Annelerinizin tarzına uygun bir telefon seçeneğinin yanı sıra bunu şık bir tasarıma sahip kulaklık ile tamamlamak mümkün. Annenizin temizlik işlerinde rahat etmesini istiyorsanız elektrikli süpürge de cazip bir hediye seçeneği olabilir. Veya mutfaklarda son günlerin popüler aleti Airfryer da annenizi sevindirecek şık bir hediye seçeneği olarak aklınızda bulunsun. Üstelik şu anda çeşitli markaların birbirinden cazip kampanyaları da devam ediyor.

MEDİAMARKT’TA ÖZEL KAMPANYA

Elektronik perakende mağazası MediaMarkt da Anneler Günü’ne özel müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Teknolojide geniş ürün yelpazesine sahip olan MediaMarkt, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama ile Anneler Günü kampanyasının başladığını duyurdu.

MediaMarkt, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecilerinden birisi. MediaMarkt’tan yapılan yazılı açıklamada, Anneler günü kampanyası kapsamında; 5 Mayıs ile 8 Mayıs tarihleri arasında Airfryer, akıllı saat, robot süpürgeler, akıllı telefonlar, kahve ve espresso makinesi ve ultra HD LED televizyon gibi birbirinden farklı ürünlerin, çeşitli fırsatlarla satışa sunulduğu belirtildi.

İŞTE FIRSAT ÜRÜNLERİ!

Anneler Günü kampanyası kapsamında çeşitli indirimler ile satışa sunulan ürünlerden bazıları şöyle sıralandı: