28 / 04 / 2024

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.



Kurulduğu 1992'den bu yana 10 bin kişinin üzerinde çalışanı ile hastalarına modern tıbbın son imkânlarını sunan Medicana Sağlık Grubu’nun, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki Medicana Ataköy Hastanesi hizmete açıldı. 

Paylaşılan detaylara göre, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa'daki hastaneleriyle uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veren  Medicana Sağlık Grubu’nun yeni hastanesi hem mega kent İstanbul’a hem de yurt dışı hastalarına modern ve son dönem hastane mimarisiyle birçok branşta sağlık hizmeti veriyor. 

Aktarılan detaylara göre, Medicana Sağlık Grubu’nun, İstanbul Avrupa Yakası’ndaki en yeni yatırımı olan Medicana Ataköy, SGK anlaşmasıyla beraber herkes için erişilebilir sağlık hizmeti sunuyor. 

400 MİLYON DOLARLIK DEV YATIRIM

Mega kent İstanbul’da Ataköy’den sonra Zincirlikuyu’da da yeni bir hastane açacak olan Medicana Sağlık Grubu ilk yurt dışı yatırımını da Bosna’da yapıyor. Cumhuriyetin 100. yılında sektöre üç yeni sağlık kurumu kazandıracak olan grup, toplamda 400 milyon dolarlık bir yatırım hayata geçirmiş olacak

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

OTEL KONFORUNDA DENİZ VE ŞEHİR MANZARALI HASTA ODALARI

Verilen detaylara göre, yeşil ve mavinin buluştuğu Ataköy sahil hattında hayata geçirilen Medicana Ataköy Hastanesi, hem yurt içi hem de yurt dışı hastalarının pek çok sağlık beklentisini de karşılıyor. Otel konforunda dizayn edilen hasta odaları ve bekleme alanlarıyla dikkat çeken Medicana Ataköy’de king, süit ve standart oda seçeneklerinin dışında muayene ve işlem aralarında çocukların keyifli vakit geçirmeleri için kurulmuş olan pediatri servisleri de bulunuyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre, Ataköy sahilinde yer alan hastanenin birçok odası deniz gören manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Verilen detaylara göre, Medicana Ataköy’de hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her ayrıntı tek tek düşünülürken; poliklinikler, hasta bekleme odaları, doktor ve hasta odaları herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Medicana Ataköy'deki ameliyathaneler, poliklinikler sanatın iyileştirici yönüyle ve hasta-hekim konforu düşünülerek özel olarak tasarlandı ve güncel teknolojilerle de donatıldı. 

 
MODERN SAĞLIK VİZYONU ATAKÖY'DE

Paylaşılan detaylara göre, teknolojinin son imkânlarıyla donatılmış olan Medicana Ataköy'de alanında uzman hekim kadrosu ve deneyimli sağlık personelinin dışında tüm tanı ve tedavilerin yapılacağı güncel ve yenilenen teknolojik cihazlar da yer alıyor. Hem cerrahi branşlarda hem de fizik tedavi branşında robotik cerrahi ve rehabilitasyon imkânları kullanılan Medicana Ataköy'e gelme imkânı olmayan hastalar için Medicana Ataköy, Evde Sağlık Hizmeti’ni de vereceği hizmetler kapsamına aldı.

Ayrıca evlerinden çıkamayan hastaları hekimler evlerinde ziyaret ederek gerekli sağlık hizmetlerini de veriyor. Medicana Ataköy’de hem kadro hem de teknolojik altyapı olarak gelişmiş tanı ve tedavi merkezleri bulunuyor.

 Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

BİRÇOK BRANŞTA SAĞLIK HİZMETİ SUNULUYOR

Paylaşılan bilgilere göre, modern mimari yapısı, uzman kadrosu ve teknolojik donanımıyla uluslararası hastaların da tedavi olmak amacıyla tercih edeceği hastaneler arasında yer alan Medicana Ataköy'de beyin ve sinir cerrahisi, göğüs cerrahisi, acil servis, ağız ve diş sağlığı, anestezi ve ağrı polikliniği (algoloji), yoğun bakımlar, biyokimya, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kardiyoloji, çocuk cerrahisi, dermatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, gastroenteroloji, genel cerrahi, girişimsel radyoloji, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, medikal onkoloji, nöroloji, radyoloji, ortopedi ve travmatoloji, üroloji ve psikiyatri bölümleri bulunuyor.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt hizmete açıla Medicana Ataköy ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.  Dr. Hüseyin Bozkurt açıklamasında  Medicana Sağlık Grubu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında sektöre üç yeni sağlık kuruluşu kazandırmanın sevincini yaşadıklarını dile getirerek, mega kent İstanbul’da Ataköy’de yeni hastanelerini açtıklarını söyledi.

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt açıklamasında Zincirlikuyu’da da yakın zamanda açmaya hazırlandıklarını dile getirerek, ilk yurt dışı yatırımlarını da Bosna’ya yaptıklarını söyledi.

Açıklamasında "Herkes için erişilebilir sağlık hizmetini sunmayı hedeflerken sağladığımız binlerce istihdam ile Türk ekonomisine katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz." diyen Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt "Sağlık sektörüne kazandırmış olduğumuz Medicana Ataköy Hastanemiz mega kent İstanbul’un en güzel bölgelerinden birinde bulunuyor.  Medicana Sağlık Grubu olarak İstanbul Avrupa Yakası’na kazandırmış olduğumuz önemli bir yatırımımız. Medicana Ataköy, konumu, mimarisi, uzman kadrosu ve teknolojik altyapısı itibariyle uluslararası sağlık merkezi haline gelecek bir hastane. Biz Medicana Ataköy'de hastanemizde herkes için erişilebilir sağlık hizmeti veriyoruz. Amacımız herkes için sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmak.”

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Fenerbahçe’den 40 milyon TL’lik satış!

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!


Geri Dön