05 / 05 / 2024

Medikule İstanbul 13 Temuz'da satışta!

Medikule İstanbul 13 Temuz'da satışta!

Firma: Makro İnşaat&Akyapı

Proje: Bahçetepe İstanbul

Bahçetepe İstanbul projesinin Medikule etabı 13 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de satışa çıkarılacak. Detaylar Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak...




Makro İnşaat ve Akyapı İnşaat Ortak Girişimi ile hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  Projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Bahçetepe İstanbul Projesi, Olimpiyat Stadı'nın hemen yanında her evin bir bahçesi, her bahçenin bir evi sloganı ile yükseliyor.


Sağlıkkent'in karşısında etap otel olarak düşünülen kule residence'e dönüştürüldü. Medikule'de yer alan konutlar metrekare bazında ortalama 2 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 


Bahçetepe İstanbul Medikule etabında fiyatlar 172 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Medikule'de daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul Evleri'nin Medikule etabında yer alan konutlar 13 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de satışa çıkarılıyor.


Bahçetepe Medikule'de genç ve dinamik bir yaşam tarzı dileyenler için 30 katlı 2 blokta 1+1 Dynamic ve 2+1 Urban daire tiplerinden oluşan toplam 580 yaşam ünitesi alıcılarını bekliyor.


Bahçetepe İstanbul örnek daire!


Medikule İstanbul 13 Temuz da satışta!


Medikule İstanbul 13 Temuz da satışta!


Medikule İstanbul 13 Temuz da satışta!


Bahçetepe İstanbul Projesi ulaşım krokisi!


Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Medikule İstanbul 13 Temuz da satışta!


Bahçeşehir İstanbul iletişim bilgileri!

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön