30 / 04 / 2024

Medikule İstanbul yarın satışa çıkıyor! 172 bin TL'ye 1+1!

Medikule İstanbul yarın satışa çıkıyor! 172 bin TL'ye 1+1!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile konumlandırılan ve Başakşehir'de Sağlıkkent'in hemen karşısında yer alacak olan Medikule İstanbul yarın satışa çıkıyor...



Medikule İstanbul yarın satışa çıkıyor. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de konumlandırılan Medikule İstanbul, Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans blokları olarak yükseliyor. Sağlık Kenti, Olimpiyat Köyü ve Tema Park'ın hemen karşı tarafında yer alan Medikule İstanbul'da 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. 


Projede; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Kanal İstanbul ve 3. Köprü projeleriyle değeri yükselen bir bölgede inşa edilen Medikule İstanbul projesi ulaşım açısından da çok avantajlı bir bölgede konumlandırılıyor. Proje, yeni açılan Başakşehir metro hattına da çok yakın mesafede yükseliyor.


13 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'de satışlarının başlayacağı Medikule İstanbul, 30 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Medikule İstanbul fiyat!


Projede konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor. Medikule İstanbul projesinde yer alan konutların minimum fiyatı ise 172 bin TL olarak belirlendi.


Medikule İstanbul iletişim;


Medikule Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul

Medikule Telefon: 444 61 71

Medikule Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön