Teknoloji

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden ''Media Market'' yine büyük bir kampanya ile müşterilerini mutlu etti. 30 Nisan'a kadar sürecek olan seçili telefonlarda 10 aya kadar %0.69 12 aya kadar %0.89 faiz oranları ile sunulan kampanyanın detayları haberimizde.Şirket 1979'da Almanya'da kuruldu ve o zamandan beri Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya ve Polonya dahil olmak üzere 14 Avrupa ülkesinde 800'den fazla mağazaya ulaştı

Media Markt, Avrupa'da tüketici elektroniği, ev aletleri ve kişisel bilgisayar perakendecisidir. Şirket 1979'da Almanya'da kuruldu ve o zamandan beri Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya ve Polonya dahil olmak üzere 14 Avrupa ülkesinde 800'den fazla mağazaya ulaştı.

Media Markt, TV'ler, bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, kameralar, ses cihazları, mutfak aletleri ve diğer birçok elektronik ve ev eşyası dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket ayrıca birçok ürününün kurulum ve onarım hizmetlerini de vermektedir.

 

Media Markt'ın en önemli satış noktalarından biri rekabetçi fiyatlandırmasıdır. Şirket fiyat eşleştirme garantisi sunuyor, yani bir müşteri başka bir yerde daha düşük fiyata reklamı yapılan bir ürün bulursa, Media Markt bu fiyatı karşılayacaktır. Media Markt aynı zamanda ürünlerinde sık sık indirim ve promosyonlar yürütür ve bu da onu iyi bir anlaşma arayan müşteriler için popüler bir yer haline getirir.

Media Markt, fiziki mağazalarına ek olarak, müşterilerin evlerinin rahatlığında ürünlere göz atıp satın almalarına olanak tanıyan bir çevrimiçi mağaza da işletmektedir. Şirket ayrıca eve teslim ve tıkla ve al hizmetleri sunarak müşterilerin istedikleri ürünlere ulaşmasını kolaylaştırıyor.

MediMarkt'ten çılgın kampanya! Seçili telefonlarda taksit imkanlarını kaçırmayın!

Media Markt ayrıca, elektronik cihazlarını kurmak için yardıma ihtiyaç duyan veya mağazadan satın aldıkları bir üründe onarıma ihtiyaç duyan müşteriler için uygun olabilecek kurulum ve onarım hizmetleri de sağlar.

Ancak, herhangi bir perakendeci gibi Media Markt da mükemmel olmayabilir ve bazı müşteriler şirketle ilgili olumsuz deneyimler yaşamış olabilir. Mümkün olan en iyi ürün ve hizmeti aldığınızdan emin olmak için bir satın alma işlemi yapmadan önce araştırma yapmanız ve incelemeleri okumanız önemlidir.

Genel olarak Media Markt, geniş bir ürün yelpazesine ve rekabetçi fiyatlara sahip saygın ve güvenilir bir elektronik perakendecisidir. Herhangi bir perakendecide olduğu gibi, bir satın alma işlemi yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız ve bilinçli bir karar vermeniz önemlidir.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.mediamarkt.com.tr/?ref=logo_rh

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat :00:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.66 Türk Lirası, euro 19.92 Türk Lirası, altının gramı ise 1091.64 Türk Lirası değerinde.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Nefes kesen hıza sahip Türk malı Reeder P13 Hepsi Burada da çok ucuza! Akıllara zarar kampanyayı kaçırmayın

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi