27 / 04 / 2024

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..



Megapol İzmir Cadde Evleri, Konut, iş, kültür, sanat, spor, eğlence ve alışveriş yaşamını içinde barındıran Megapol İzmir,  Megapol Group  güvencesiyle İzmir'in yeni kent merkezinde satışa sunuldu. 3 kuleden oluşan Megapol İzmir Cadde Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salondan meydana geliyor.

 Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

A Plus rezidanslarda 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri yer alırken aynı zamanda ofis ve premium ofis seçenekleri de meraklılarını bekliyor.Tamamı balkonlu A plus ve premium rezidans daireleri ve ofisleri, sanatı,sporu, lezzeti, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor. Bununla birlikte sosyal alanları, büyüleyici İzmir manzarası, modern mimarisi ve eşsiz konumu ile Megapol İzmir’de, kent yaşamının tüm imkanlarından yararlanabilirsiniz.

MEGAPOL İZMİR LOKASYON BİLGİSİ?

Megapol İzmir Cadde Evleri tamamı balkonlu kuleler, yüksek tavanlı iç mekanlar, maksimum deprem dayanımı yangın söndürme sistemleri, ile güvenli kullanım alanı sunuyor. Aynı zamanda yüksek hızlı asansörler, müstakil klima ve iklimlendirme sistemleri, kapalı ve açık otopark ve 7/24 güvenlik önlemi ile sizleri bekliyor. 

Konum olarak ise mükemmel yerde bulunan Megapol İzmir Cadde evleri, Halkapınar İzban İstasyonu yürüyerek 1 dakika, Halkapınar Metro Durağı yürüyerek 1 dakika, Halkapınar Tramvay Durağı yürüyerek 1 dakika, Halkapınar Hızlı Tren Durağı yürüyerek 1 dakika, Halkapınar Otobüs Terminali yürüyerek 1 dakika, İzmir Limanı 5 dakika, Karşıyaka 15 dakika, Bornova 10 dakika, Havalimanı 15 dakika uzaklıktadır.

Peki Megapol İzmir Cadde Evleri'nin ödeme seçenekleri neler? Daireler ne zaman teslim edilecek? 


Geri Dön