Yeni Projeler

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar... 3 kuleden oluşup 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salondan oluşuyor

Megapol İzmir Cadde Evleri, Konut, iş, kültür, sanat, spor, eğlence ve alışveriş yaşamının tüm renklerini bir
araya getiren Megapol İzmir, Megapol Group güvencesiyle İzmir'in yeni kent merkezinde yükseliyor. 3 kuleden oluşup 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salondan oluşuyor.  Teslimler ise Haziran 2024 tarihinde yapılacak. 

A Plus rezidanslardsa 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplari yer alırken aynı zamandf ofis ve premium ofis seçenekleri de sizleri bekliyor.

Tamamı balkonlu A plus ve premium rezidans daireleri ve ofisleri, sanatı,sporu, lezzeti, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedeceğiniz zenginsosyal alanları, büyüleyici İzmir manzarası, modern mimarisi ve eşsiz konumu ile Megapol İzmir’de, kent yaşamının tüm renklerine günlük yaşam içinde sahip olabilirsiniz.

MEGAPOL İZMİR LOKASYON BİLGİSİ?

Megapol İzmir Cadde evleri, tamamı balkonlu kuleler, Yüksek tavanlı iç mekanlar, maksimum deprem dayanımı yangın söndürme sistemleri, yüksek hızlı asansörler, müstakil klima ve iklimlendirme sistlemleri, kapalı ve açık otopark ve 7/24 güvenlik sistemi bulunuyor.

 

Konum olarak ise mükemmel yerde yer alan Megapol İzmir Cadde evleri, Halkapınar İzban İstasyonU Yürüyerek 1 Dakika, Halkapınar Metro DurağıYürüyerek 1 Dakika, Halkapınar Tramvay DurağıYürüyerek 1 Dakika
Halkapınar Hızlı Tren DurağıYürüyerek 1 Dakika, Halkapınar Otobüs TerminaliYürüyerek 1 Dakika
İzmir Limanı5 Dakika, Karşıyaka15 Dakika, Bornova10 Dakika, Havalimanı15 Dakika uzaklıktadır.

Web: https://megapolgroup.com/
Telefon: 90(232) 462 55 77