30 / 04 / 2024

Megapol Urla Evleri'nde teslimler 30 Haziran'da!

Megapol Urla Evleri'nde teslimler 30 Haziran'da!

Firma: Megapol Group

Proje: Megapol Urla Evleri

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.



MAVİ Kule, Heris Tower, Sunucu Plaza Megapol Tower gibi İzmir'in prestijli projelerine imza atan Megapol Group'un farklı meslek grupları ile farklı yaş gruplarının bir arada yaşayabileceği Megapol Urla Evleri'nde yaşam başladı. Urla'nın İçmeler Mevkii'nde hayata geçen proje doğa, termal ve denizi bir araya getiriyor. 




3 etaptan oluşan Megapol Urla Evleri'nin birinci etabı tamamlandı.  İzmir  ve Çeşme'ye 15 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 30 dakika mesafedeki Megapol Urla Evleri çok önemli bir lojistik avantaj sağlıyor. Tamamen sosyal yaşam üzerine kurulu Megapol Urla Evleri'nde, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, beach club ve deniz restoranına kadar her imkan bulunuyor. Megapol Urla Evleri'nin basın toplantısında konuşan ve projede posgetto yaşam şeklinin sunulduğunu belirten Megapol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, "Hekimler, mühendisler, sanatçılar, emekliler, gençler gibi her tür kesimden insanların olduğu projemizin neredeyse tamamı satıldı. Eskiden ev alırken merkezi konumda olması belirleyici olurken şimdi ulaşım ön planda tutuluyor. Projenin, İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Karaburun çıkışında olması avantajlı kılıyor. 15 dakikada Balçova gişelere ve yarım saatte Konak merkeze ulaşılıyor" dedi. Megapol Urla Evleri'nde her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğünü belirten Gökdemir, "Projelerimizde 50 metrekarenin altında hobi bahçeleri, yaya yolları, sahilde beach club ve spa var. 30 Haziran'da evler teslim edilecek. 30 Temmuz'da hayat başlayacak. Evler 639 binden başlayıp 739 bine kadar çıkıyor" diye konuştu. 




Sabah


projeye sor



Geri Dön