Kim Kimdir?

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.01

Eğitim Hayatı 

01.01.1961 senesinde Elazig'da doğan Sn. Mehmet Adnan DABAK, lisans egitimini 1982 senesinde içinde Ortadogu Teknik Üniversitesi’nde Petrol ve Dogalgaz Mühendisligi sahasında sonlandırmıştır. 

ODTÜ’den Ileri Düzeyde Yöneticilik Sertifikasi da alan Mehmet Adnan Dabak 2000 senesinde ise Yeditepe Üniversitesi'nde ilgili alan olan Finans alanında MBA derecesi  almistir.

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

İş Hayatı

  
1985-1995 seneleri içinde sirasiyla Interbank (Ankara) Kredi Pazarlamasında yatki sahibi, Iktisat Bankasi A.S.  Ankara Sube  Müdürü  olarak vazife alan Sn. Mehmet Adnan Dabak, 1995-2002 seneleri içinde ise Tekstil Bankasi A.S. ‘de Bireysel Bankacilik, Bireysel Krediler ile Kredi Kartlari ve Halkla Iliskilerden mesul Genel Müdür Yardimciligi vazifesini 2002 senesinde da Tekstil Menkul Degerler A.S. nin Genel Müdürlük vazifesini idame etmiştir.

 2002 – 2003 seneleri içinde Türkiye Halk Bankasi A.S. ile Ankara Bölge Müdürü olarak vazife yapan Sn. Adnan Dabak 2003-2005 seneleri içinde Fortis  Hayat ve Emeklilik A.S. de Pazarlama Satis Grubundan mesul Genel Müdür Yardimcisi olarak yeniden vazife yapmis onun ardından daha sonra ise Anadolubank Amsterdam (Hollanda) ‘da Icra Kurulu Baskani – Genel Müdürlüğü içinde vazifesini idame etmiştir. 

Görevleri 

20.12.2011-31.12.2014 seneleri içinde Edip Gayrimenkul Yatirim Sanayi ve Ticaret A.S. ve Edip Uluslararasi Gayrimenkul ve Turizm A.S’ de Genel Müdür olarak vazife üstlenmiştir. Sn. Adnan Dabak 27.10.2020 tarihinden bu zamana şirketimiz bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmaktadır.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?