Kim Kimdir?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.01

Mehmet Ali Deniz, 04.01.2022 tarihinden itibaren Consus Enerji Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirilmiştir. Şirket’in ana iş birlikçi şirketi Global Yatırım Holding A.Ş.’de 2014’ten bu zamana Grup Strateji Direktörü olarak vazife yapmakta ve Holding içindeki firmaların global şirket birleşmeleri/devralmaları/ finansman/sermaye piyasaları aktivitelerini kontrolde tutmaktadır. Bu anlamda Sn. Deniz, Global Ports Holding’in global büyüme aktivitelerinde aktif rol almıştır.

İş Hayatı

Mehmet Ali Deniz, bunun yanında 2021 ve 2022’de meydana gelen Naturelgaz San.ve Tic. A.Ş. ve Consus Enerji İşlet. ve Hizmet. A.Ş.’nin muvaffakiyet sahibi halka arzlarını da Global Yatırım Holding ismi ile idame ettirmiştri. Sn. Deniz, halihazırda Global Grubu içindeki Naturelgaz San.ve Tic. A.Ş., İstanbul Portföy A.Ş., GYH Danışmanlık ve Yönetim Hizmt. A.Ş., Catania Cruise Terminal S.r.l. ve GPH Kalundborg ApS ’nin Yönetim Kurulu üyeliği; AD Port of Adria firmasının ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak vazife yapmaktadır.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

2011-2014 içinde Soma Metalik Madenler A.Ş. CEO’luğu vazifesinde, Grubun Türkiye ve yurtdışındaki aktif ve proje etabındaki metalik maden ve termik santral geliştirme yatırımlarından mesul halde çalışan Sn. Deniz, 2009-2011 seneleri içine kurmuş olduğu RA Invest A.Ş. adlı şirketi vesilesi ile metalik madenler sektöründe projeler üreterek yatırımlar yapmıştır.

Daha önceki görevleri neydi?

Mehmet Ali Deniz, 2006 – 2009 seneleri içinde Global Yatırım Holding İş Geliştirme Departmanı Başkanlığını idame etmiş ve bu vazifesinde enerji, liman işletmeciliği ve gayrimenkul sahalarında Holding’in gerçekleştirdiği şirket satın alma, ortaklık, şirket satışı ve proje finansmanı işlemlerini kadrosu ile beraber idame etmiştir. Grup içinde 1997’de Global Menkul Değerler A.Ş.’de Kurumsal Finansman Departmanı’nda analist olarak dahil olan Deniz, 2006’ya dek Türkiye, Balkanlar ve Kuzey Afrika Bölgeleri’nde önemli halka arz ve şirket alım-satım-birleşme işlemlerinde vazife yapmıştır.

Görevleri

Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1993 senesinde diploma alan Mehmet Ali Deniz aynı üniversitede İşletme Yüksek Lisansı’nı yapmış; ayrıca Yale Üiversitesi’nin uzun manlı global önderlik programını nihayete erdirmiştir. Sn. Deniz, Endeavor Derneği üyesidir. Consus Enerji’nin  bağlı ortaklığı Solis Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.’de de Yönetim Kurulu Üyeliği vazifesini yapmaktadır.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?