Kim Kimdir?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar... 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Çitil, ardından 1988 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü'nde İşletme İhtisas Programı'nı tamamladı

Mehmet Çitil, Deniz GYO'da Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Çitil, ardından 1988 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü'nde İşletme İhtisas Programı'nı tamamladı.

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

İş hayatına 1988 yılında İnterbank İnşaat Bölümü'nde başlayan Çitil, Mayıs 1997'de İnşaat Emlak Grup Müdürü olarak DenizBank'a katıldı. Mart 2013'te, SPK'dan Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisansını aldı. 2009-2013 yılları arasında mevcut görevinin yanı sıra, DenizBank'ın iştiraki PUPA A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. Aralık 2013'te ise Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Genel Müdür olarak atanarak görev aldı. Mart 2019'dan bu yana da Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Mehmet Çitil, uzun yıllardır finans ve gayrimenkul sektöründe tecrübe kazanmış bir profesyoneldir ve Deniz GYO'da önemli bir rol oynamaktadır.