Kim Kimdir?

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Lisesi bümyesinde aldıktan sonra, lisan ve işletme eğitimini ise İsviçre Franklin College’inde bitirmiltir

Doğumu ve eğitim hayatı

08 Haziran 1968 senesinde İzmir’de Atay ailesinin ortanca oğlu olarak hayata gözlerini açtı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Lisesi bümyesinde aldıktan sonra, lisan ve işletme eğitimini ise İsviçre Franklin College’inde bitirmiltir. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor?

Çalışma Hayatı

Çalışma hayatına Aydın Linyit Mad.San.ve Tic.A.Ş.’de Finansman Koordinatör Yardımcısı ünvanında giriş yapıp şu anda Atay Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu'nda Üyedir. Kişisel ilgi alanları tenis, kick boxing, squash, su ve kar sporları, balık avlamak, Piyano çalmak olup. Sosyal Aktiviteleri içinde TÜSİAD'a Üyelik, Ege Sanayicileri İş Adamları Derneği Üyeliği, Göztepe Rotary Kulübü'nde Üyelik, Kültür Park Tenis Kulübü Üyeliği, Küçük Kulüp Üyeliği, Rotisörler Derneği Üyeliği ve Endeavor Üyeliği mevcuttur.

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli?