27 / 04 / 2024

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Mehmet Emin Baysa, VakıfBank Denetim Kurulu Üyesidir. Mehmet Emin Baysa,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) Kamu Yönetimi Bölümü mezun olmuştur. Mehmet Emin Baysa, Kamu Yönetimi Yüksek Lisansı yapmış ve Milli Güvenlik Akademisi eğitimi de almıştır.

Baysa, 29 Mayıs 2000’de İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlamış, sırası ile Gümrük Teftiş Kurulunda Müfettiş Yardımcılığı, Ağustos 2001 senesinden itibaren de Başbakanlık Teftiş Kurulunda Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Başmüfettiş, Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur, ayrıca Başbakanlık Dış İlişkiler Başkanı ve Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevlerde yer almıştır. 

3 Ağustos 2018 tarihi itibarıyla Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi olarak atanan Mehmet Emin Baysa halen bu görevi yürütmektedir. 2 Ağustos 2023 tarihinde VakıfBank Denetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir. 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

VAKIFBANK HAKKINDA

1954 senesinde vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları kapsamında en iyi biçimde değerlendirmek amacı ile kurulan VakıfBank, o günden bu yana çağdaş bankacılık yöntemleri ve uygulamaları ile Türkiye’nin tasarruf düzeyinin gelişim sürecine katkıda bulunmaktadır. VakıfBank; “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonu doğrultusunda, vakıf kültüründen aldığı güçle, kendisine emanet edilen varlık ve değerleri etkin ve verimli yöneterek müşteriler, çalışanlar, hissedarlar ve topluma kattığı değerleri sürekli artırma misyonuyla hareket etmektedir.

Kurumsal, ticari, KOBİ ve tarım bankacılığının yanı sıra bireysel ve özel bankacılık alanlarında da çağdaş bankacılık ürün ve hizmetleri sunan VakıfBank, özellikle bir alanda değil, tüm finansal alanlarda uzmanlaşmış, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biridir.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

 


Geri Dön