Kim Kimdir?

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar... Dr

1970 senesinde İstanbul’ da doğan Prof. Dr. Mehmet Okur, lisans eğitimini 1992 senesinde Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı.

NEREDE YÜKSEK LİSANS YAPTI?

Türk iş insanı ve Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, daha sonra, yine Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde hem yüksek lisans yapmaya başladı.

DOKTORAYI HANGİ OKULDA YAPTI?

Mehmet Emin Okur, aynı üniversitede doktora eğitimi de aldı ve 2001 senesinde doktora eğitimini tamamlayarak doktor unvanının sahibi oldu.

AKADEMİK HAYATINA BAŞLADI

Daha sonra ise, yine Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde akademik hayatına ilk adımını attı.

NE ZAMAN DOÇENT OLDU?

Mehmet Emin Okur, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nde 2016 yılından başlayarak 2021 yılına kadar doçent unvanı ile çalışmalar yaptı. Okur, bu sayede akademik kariyerinde başarı merpenlerini başarı ile tırmanmaya devam etti.

Peki, Mehmet Emin Okur ne zaman profesör oldu? Hangi alanlarda makaleler yayımladı? İşte detaylar...

NE ZAMAN PROFESÖR OLDU?

2016 yılında doçent olan Mehmet Emin Okur, 2021 yılında ise profesör unvanını almaya hak kazandı. Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, yine Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nde halen profesör olarak akademik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor.

HANGİ KONULARDA MAKALELER YAYIMLADI?

Prof. Dr. Okur, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde devam eden öğretim üyeliğinin yanı sıra; İnsan Kaynakları, Marka Yönetimi, Kariyer Yönetimi, Liderlik ve Kurumsal Saygınlık Yönetimi vb. pek çok konuda makaleler yayımladı.

Bununla birlikte; İnsan Kaynakları, Dijital Üretim, Dijital İşletme gibi konularda da hem Türkçe hem diğer dillerde yayımlanan kitapları bulunan Prof. Dr. Okur, 2018-2021 yılları arasında Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü olarak çalışmalarına devam etti.

Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, SETA, İstanbul Bilimler Akademisi vb. pek çok bilimsel kuruluşlardaki Yönetim Kurulu Üyeliği’ne başarı ile devam ediyor.

Okur, Bunun yanı sıra, Servet GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürüyor.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?