27 / 04 / 2024

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.



Mehmet Erdemoğlu 1931 senesinde Besni, Adıyaman’da doğmuştur. Türk iş insanı Erdemoğlu, Merinos A.Ş.(Erdemoğlu Holding) eski yönetim kurulu başkanı. Mehmet Erdemoğlu, Terzi İbrahim Efendi ile Gülsüm Hanım’ın ikinci evlatları olarak hayata gözlerini açtı.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Mehmet Erdemoğlu, okula derme çatma bir binada ilkokul hayatına başladı. Besni'ye Dumlupınar İlkokulu'nun yapılmasının arkasından 3. ve 4. sınıfı burada tamamladı. O senelerdeki sınıf arkadaşı Mehmet Yazgan:"Çok zeki ve terbiyeli bir insandı. uslu bir çocuktu. Biz sınıfın çalışkanlarındandık. Ortaokul olmadığı için tahsil göremedik." diye anlatacaktır onun ilkokula gittiği zamanları...

 

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli? 
İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.


Geri Dön