Kim Kimdir?

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Hacıkamiloğlu, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme İhtisası ve Sabancı Üniversitesi'nde Executive-MBA programlarını tamamlamıştır.

Peki, Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Çalışma hayatına Üstay İnşaat'ta mühendis olarak başlayan Hacıkamiloğlu, 1993 yılında Sabancı Grubu'na bağlı Betonsa'da Tesis Yöneticisi olarak katılmış ve kariyerine aynı şirkette Yatırım ve Planlama Yöneticisi olarak devam etmiştir. Akçansa'da 1997-1999 yılları arasında Strateji Geliştirme ve Planlama Müdürü, Agregasa'da 1999-2001 yılları arasında Şirket Müdürü, Akçansa'da 2001-2003 yılları arasında ise Mali Koordinatör olarak görev yapmıştır. 2003-2006 yılları arasında Çimsa'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş, ardından 2006-2014 yılları arasında Çimsa Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 1 Eylül 2014 tarihinde Akçansa Genel Müdürü olarak atanmış, 2016-2018 yılları arasında Sabancı Holding Çimento ve Sanayi Grup Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir. Bu dönemde Akçansa, Çimsa, Brisa, Kordsa, Temsa Otobüs, Temsa İş Makinaları, Temsa Otomotiv, Yünsa ve Karçimsa'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmüştür.

20 Nisan 2020 tarihinde Polisan Kansai Boya'da Genel Müdür olan Mehmet Hacıkamiloğlu, 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren Polisan Kansai Boya Genel Müdürlüğü'nün yanı sıra Polisan Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren ise Polisan Holding'in CEO'su olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı, Polisan Kimya, Poliport, Polisan Yapıkim, Polisan Holding, Rohm and Haas, Şark Mensucat ve Polar Teknoloji Yatırımları'nın Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?
Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?
Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?