27 / 04 / 2024

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...



Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle dikkat çeken Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı. Kocaeli ilinin en büyük inşaat markaları arasında yer alan Mehmet Kavan Yapı'nın yeni projelerini Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan anlattı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan yeni yılda 3 yeni konut projesi inşa edeceklerini belirtti. Özgün Kocaeli'de yer alan habere göre Oldtown Çayırköy, Kavan Flats ve Alya Kabaoğlu projelerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tipi daireler ve üstün nitelikli villalar ile bir çok seçenek sunan Mehmet Kavan Yapı, kentin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam arayanlar için konforlu yaşam alanları inşa ediyor.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkulün mevcut dönem içinde en karlı yatırım aracı olduğunu dile getiren Ömer Eren Kavan, Kocaeli'nin son dönemlerde büyük bir gelişim gösterdiğini ve yaşanan bu durumun  da özellikle emlak ve gayrimenkul sektörünü derinden etkilediğini söyledi.

Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan açıklamasında "Kocaeli ili endüstriyel bir kent hem de doğal güzelliklere sahip bir bölge. Kentin dinamik yapısına göre planlamış olduğumuz bu projeler, modern mimari anlayışıyla tasarlanmış, konforlu ve güvenli yaşam alanları sunmayı planlıyor. Hem gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler hem de kendi konutuna sahip olmak isteyenler için çeşitli seçenekler sunuyoruz. “ diye konuştu.

Verilen detaylara göre Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan, kentin gelişen yapısı ve sunduğu olanaklarla beraber Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini kaydetti.


Geri Dön