28 / 04 / 2024

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 



Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet N. Erten kimdir? Nerelerde görev almış ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten hakıkında merak edilen tüm ayrıntı ve detaylar şöyle; Mehmet N. Erten, 1951 yılında doğmuştur. 

Mehmet N. Erten, Saint-Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü’nden mezun olmuştur. Tekfen Grubu’nda ilk kez 1971 senesinde Teknik Tercüman olarak göreve başlayan Mehmet N. Erten, 1972-1981 seneleri arasında farklı firmalarda çeşitli pozisyonlarda yöneticilikler yapmıştır. 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

EĞİTİM VE KARİYERİ NEDİR?

Toros Gübre’nin Finansman Müdürü olarak Tekfen Grubu bünyesinde yer alan Erten, üç yıl kadar bu görevi yaptıktan sonra Toros Gübre Genel Müdür Yardımcısı olarak göre aldı. Daha sonra, 1989 yılı sonrasında ilk olarak Tekfenbank’ta, ardından da Eurobank Tekfen’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği, 2008-2019 yılları arasındaysa önce Eurobank Tekfen’in, sonra da Burganbank’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi. 

Kurucusu olduğu ve üç dönem başkanlığını da yaptığı Türk Kültür Vakfı’nda, 2018 yılına kadar 20 sene boyunca Mütevelli Heyet Üyesi olan Erten, ayrıca Saint Joseph’liler Derneği’nin de üyesidir. 

Görev aldığı kurumlarda çalışanların mesleki eğitiminde de rol alan Erten, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Prof. Dr. Ahmet Bolat kimdir? Prof. Dr. Ahmet Bolat ne iş yapar? 

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

 


Geri Dön