Kim Kimdir?

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar... Daha sonra 1979 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) İdare Merkezi’nde iş hayatına adım attı

Mehmet Sırrı Erkan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra 1979 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) İdare Merkezi’nde iş hayatına adım attı.

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Mehmet Sırrı Erkan, 1981 yılında katıldığı Türkiye İş Bankası A.Ş.’de müfettiş, muhasebe ve risk yönetimi müdürü, mali işlerden sorumlu genel müdür yardımcısı ve bankanın yeniden yapılandırılması ile insan kaynakları merkezi operasyonlar, alternatif kanallar, bütçe ve stratejik planlama, yatırımcılarla ilişkiler, değişim yönetimi, yetenek yönetimi, kurumsal mimari ve bunun yanı sıra şube operasyonları bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanlarıyla emekli oluncaya kadar çalışmaya devam etti.

Peki, Mehmet Sırrı Erkan başka hangi firmalarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen her şey...

YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ OLDU

2012 senesinde yönetim kurulu üyesi olarak atandığı ING Bank Türkiye’de Denetim Komitesi Üyesi, Denetim Komitesi Başkanı ve bunun yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev alan Mehmet Sırrı Erkan, bu görevlerinde toplam 7 yıl boyunca devam etti.

HANGİ FİRMALARDA GÖREV ALDI?

Bunun yanı sıra, Mehmet Sırrı Erkan, 1994 - 2020 yılları arasında Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürttü. Mehmet Sırrı Erkan, yine aynı dönemlerde Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Destek Reasürans T.A.Ş., İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., ING Portföy Yönetimi A.Ş., ING Faktoring A.Ş., ING Finansal Kiralama A.Ş. ve bununla beraber ING Menkul Değerler A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonlarında çalışmalarına devam etti.

Mehmet Sırrı Erkan, Doğan Yatırım Bankası’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam ediyor.

Şinasettin Atalan kaç yılında doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?