29 / 04 / 2024

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.



CHP'li belediye başkanları, 2019 yerel seçimleri öncesinde vatandaşlara verdikleri seçim vaatlerini yerine getirmiyor. Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre, Bursa'da onlarca proje sözü veren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da o başkanlardan biri. Başkan Sertaslan, 2019 yılında seçim bölgesinde yaptığı çalışmalarda, hafif raylı sistem, Karsak Deresi projesi, modern balık hali, Gemlik marina, Tekne park, Kumla Karacaali ve Kurşunlu sahil projeleri ve Gemlik vapur seferleri gibi onlarca projeyi hazırlattığı slayt gösterileri eşliğinde sunarak vatandaşlara söz vermişti. Yerel seçim öncesinde yaptığı tanıtım toplantılarında slayt gösterimler eşliğinde vaatlerini tek tek sıralayan Sertaslan'ın aradan geçen 2 yıldan sonra medya mensuplarıyla yaptığı canlı yayında açıklamalar pes dedirtti.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

'YAPACAĞIM DEMEDİM' YALANI

Verdiği vaatlerin sorulması üzerine Sertaslan, "Seçim kampanyasında 300'e yakın toplantı yaptım, hiç birinde biz bunları yapacağız iddiasıyla bir şey anlatmadım. Gemlik'e huzur ve barışı getirmemiz gerekir bunun içinde projeler ortaya koyduk. Bakın bunların hepsi benim işim değil bunların bazıları Merkezi hükümetin bir kısmı da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak şeyler" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin seçim vaatlerinin en başında gelen raylı sistem projesini sorması üzerine Başkan Sertaslan, "Arkadaşlar bakın, bunların hepsi bizim işimiz değil. Evet, Endüstri Meslek Lisesi dedim mesela ama benim işim mi Endüstri Meslek Lisesi yapmak, Hayır. Denizden hastane altına kadar hafif raylı sistem dedim ama buda bizim işimiz değil. Ama bu yapılsın diye her şeyi yapacağız." dedi.

 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!


Geri Dön