27 / 09 / 2024

Melen Projesi İnşaat ihalesi iptal edildi!

Melen Projesi İnşaat ihalesi iptal edildi!

İSKİ daha önce duyurusunu yaptığı "Melen Projesi 2. Etap İsale Hattı İnşaatı" ihalesini 14 Eylül 2010 tarihinde iptal etti




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, daha önce duyurusunu yaparak ihaleye çıkardığı, "Melen Projesi 2. Etap İsale Hattı İnşaatı" ihalesini 14 Eylül 2010 tarihinde iptal etti.

Söz konusu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun ilgili maddesine istinaden, İSKİ Yönetim Kurulunun 14 Eylül 2010 tarihli kararı ile iptal edildi. İhaleye ait duyuru, 7 Eylül 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

-İPTAL EDİLEN DİĞER İHALELER-

Bu arada Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. (TÜVASAŞ) ile EÜAŞ Kangal Termik Santrali İşletme Müdürlüğü de açtığı bazı ihaleleri çeşitli nedenlerle iptal etti.

TÜVASAŞ, doğalgazlı ısıtıcı ve üfürücü alımı ile montajı ihalesinde 13 Eylül 2010 tarihinde iptal kararı aldı. İptale gerekçe olarak Kamu İhale Kanununun ilgili maddelerine aykırılık tespit edildiği gösterildi. Söz konusu ihaleye ait duyuru, 3 Eylül  2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

-EÜAŞ KANGAL TERMİK SANTRALİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-

EÜAŞ Kangal Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, 9 Ağustos 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde duyurusunu yaptığı, kül sevk pompası ve kül sevk kompresörü ihalesini, 13 Eylül 2010 tarihinde iptal etti. Söz konusu ihalede, teknik şartnamedeki eksiklikler nedeniyle iptal kararı alındı.
AA


Geri Dön