Kim Kimdir?

Melih Poyraz kimdir?

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...  

Koç Holding’den (KCHOL) yapılan açıklama ile 22 Mart Çarşamba günü düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı itibarıyla gerçekleşecek atamalar duyuruldu.

 

2021 yılından bu yana Koç Holding Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Melih Poyraz’ın Aygaz Genel Müdürü olarak görevlendirildiği duyuruldu.

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...

Melih Poyraz, iş yaşamına 2001 yılında Ernst&Young'da danışman olarak başladı. 2004-2014 yılları arasında Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında Arçelik bünyesinde Kurumsal Risk Yönetimi Direktörü olarak atanarak Koç Topluluğu'na katıldı.

2015-2021 yılları arasında Koç Holding'de CEO Ofisi Koordinatörlüğü görevini üstlendi. 2021 yılından bu yana ise Koç Holding Strateji ve Yeni İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapmaktadır.

 

Melih Poyraz, Boğaziçi Üniversitesi'nden İşletme lisans derecesine ve Galatasaray Üniversitesi'nden Ekonomi Hukuku alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Ayrıca, MIT Sloan School of Management'dan MBA ve Northwestern Üniversitesi'nden Hukuk alanında doktora derecesi bulunmaktadır.

2014 yılından itibaren ABD Illinois Barosu'na kayıtlı bir avukattır.

Burçin Girit kimdir? 
Mehmet Apak kimdir?
Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...