02 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi Yeşilyurt'ta yol çalışması yapacak!

Melikgazi Belediyesi Yeşilyurt'ta yol çalışması yapacak!

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, güvenli, seri ve akışkan ulaşıma büyük önem verdiklerini ve bu amaç ile Gesi Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan devlet yolunda bir dizi çalışma yapılacağını bildirdi.



Kayseri-Sivas Devlet Yolunun 8. km'de yolun Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan alanda trafik akışının zorlaştığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclisi'nin 28 maddesine istinaden bu alanda imar planında değişiklik yapılarak uluslar arası trafik kurallarına göre yeniden düzenlendiğini kaydetti. 


Yeşilyurt Kavşağı'nın kuzeybatı yönüne kaydırılarak yeniden planlanması ile yolun yeniden şekillendirileceğim ifade eden Başkan Dr. Memduh Biiyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 

"Melikgazi Belediyesi'nin öncelikleri arasında ulaşım çok önemlidir.Şehirlerarası yol statüsünde olan Sivas devlet yolunda trafik akışının daha güvenli ve seri olması açısından Gesi Yeşilyurt Mahallesi içerisinde yer alan ve Kayseri -Sivas yolunun 8. km'de bulunan alanda kavşak, yol düzenleme ve ara yol alanları yapılacaktır. Öncelikle bu çalışma için imar planında değişiklik yapılarak düzenlemenin yapılmasına imkan tanınmıştır." 


Vizyon Kent Haber


Geri Dön