29 / 04 / 2024

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.



Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi konusu:
1- Gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi islerini yapmak. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerini sağlamak amacıyla seyahat acentaları kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen turların biletlerini satabilir 4. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, tas, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak 6- Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi, ticaret, mali ve idari tüm alanlarda yönetim hizmeti vermek. 7- Fatura ödemelerine aracılık edilmesine yönelik hizmetleri yapmak. 8- İnternet ve online sistemler içinde her türlü bilginin dağıtım, ticaret ve pazarlamasını yapmak, iletişim sistemleri kurmak 9. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ihracatını ithalatını yapmak ve bu amaçla satış yerleri açmak, kafeterya ve lokantalar kurmak, işletmek, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 10. Her türlü kuruyemiş, baharat ve tarım ürünlerinin alımı satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 11- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 12- Her türlü nakil vasıtasının alımı satımı ve nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımını yapmak. 13. Kuyumculuk dükkanı işletmek, işlettirmek ve mağazalar zinciri oluşturmak. 14. Her türlü altın, gümüş, bronz, platin, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. Bu işlerle ilgili olarak; 1. Şirketin amacını gerçekleştirebilmesi için gerekli olan nakil vasıtaları, tesisler ile gayrimenkulleri almak, kiralamak, devralmak, satmak, kiraya vermek ve devretmek. 2. Konusu ile ilgili her türlü hukuki tasarruflarda bulunabilir, anlaşmalar akdedebilir, taahhütlerde bulunabilir. İhalelere girebilir, sergi, panayır, fuar organizasyonlarına katılabilir. 3. Şirketin amacıyla ilgili olarak acentalık, bayilik, iç ve dış mümessillikler alabilir, verebilir.


Geri Dön