Kent Haberleri

Memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak? Yeni ayda hesaplara ne kadar maaş yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur maaşına yapılacak zammı 22 bin TL olarak açıkladı. Peki, memur maaşı ne zaman zamlanacak? Memur maaşı yeni ayda ne kadar yatacak? İşte detaylar...Erdoğan'ın açıklamasından sonra memurlar maaşlara ne zaman zam yapılacağını sorgulamaya başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamasından sonra memurlar maaşlara ne zaman zam yapılacağını sorgulamaya başladı.

En düşük memur maaşına ilişkin açıklanan zam oranından sonra memurları memur maaşı zam açıklamalarının detaylarını merak ediyor. Peki Memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak? Yeni ayda hesaplara ne kadar maaş yatırılacak?

Memurlar "Memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak? Yeni ayda hesaplara ne kadar maaş yatırılacak? sorularını sorgulamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAK-İŞ Genel Kurulu'nda konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

MEMUR MAAŞI ZAMMI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Milliyet'te yer alan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşı zammına ilişkin açıklama yaptı. Maaşların ocak ve temmuz ayında belirlendiğini söyleyen Erdoğan, "Önümüzde memurlarımızın maaş çizelgesi var. Yasaya göre memurların maaş artış oranları ocak ve temmuzda belirleniyor" diye belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lirayı bulacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşları hakkında şu ifadeleri kullandı: "Refah payı artışını biz belirledik. Böyle bir uygulama yoktu. En düşük memur maaşını, en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz. En düşük maaşı 22 bin TL'yi bulacak."

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin TRT Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada en düşük memurlara yapılan zam diğer meslek gruplarına da kademeli olarak verileceğini kaydetti. 

Zengin tüm kamu görevlilerine  yaklaşık tahminini en az yüzde 50 zam verilecek şekilde artış yapılacağını söyledi.

YENİ AY HESAPLARA NE KADAR MAAŞ YATACAK?

Memur maaş zammının temmuz ayında yapılması bekleniyor. Bu ay hesaplara eski ödemler yapılacak.

MEMUR MAAŞI NE ZAMAN 22 BİN TL OLACAK?

Memur maaşının temmuz ayından sonra 22 bin TL olacağı öngörülüyor.

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı CNNTürk TV programında asgari ücretin yeni zammına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Temmuz ayı öncesinde milyonlarca asgari ücretli ara zam yapılıp yapılmayacağını sorgularken Bakan Bilgin, katıldığı TV programındaki açıklamasında asgari ücretin 500 doların altında olmaması gerektiğine dikkat çekti.

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi! 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın

Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gram altın esti, çeyrek altın gürledi! 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

Asgari ücretin yeni rakamı ifşa oldu! Ara zamla asgari ücret 500 dolar seviyesine mi çıkarılacak?