Kent Haberleri

Memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın! Memurlar ve memur emeklileri ocak ve temmuz ayı olmak üzere senede 2 defa zam alıyorlar

Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Memurlar ve memur emeklileri ocak ve temmuz ayı olmak üzere senede 2 defa zam alıyorlar.

Memur maaş zammı belirlenirken enflasyon rakamları etkili oluyor. Kasım ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla son 5 aylık memur enflasyon farkı belli oldu. 

Memur zammı ile 5 aylık memur enflasyon farkı milyonlarca memur tarafından merakla araştırılıyor. Memurlar, son dakika zamlı maaş hesaplamalarını yakından takip ediyor. 

Bugün Kasım ayı enflasyon rakamları resmen belli oldu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, maaş hesaplamaları yeniden gündeme oturdu.

KASIM 2022 ENFLASYON ORANLARI BELLİ OLDU 

TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 Kasım'da bir önceki aya göre yüzde 2,88, 2021'i Aralık ayına göre yüzde 62,35, 2021'in aynı ayına göre yüzde 84,39 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 70,36 şeklinde gerçekleşti. 

2022 Kasım'da Yİ-ÜFE (2003=100) bir önceki aya göre yüzde 0,74, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 98,20, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 136,02 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 128,94 yükseliş kaydetti.

Ekonomist Muhammet Bayram, memur maaş zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Peki memur maaş zammı ne kadar olacak? Ocak'ta memur maaşları kaç liraya yükselecek? Memur maaşlarına yüzde kaç zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon Kasım ayında yüzde 2,88 artarken yıllık bazda yüzde 84,39 olarak belirlendi. 

Enflasyon farkı dahil 5 aylık memur zammı ise yüzde 15,11 şeklinde hesaplandı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Ekonomist Muhammet Bayram, memur maaş zammına ilişkin son dakika değerlendirmelerini paylaştı. 

MEMUR MAAŞ ZAM ORANI NE KADAR OLACAK? MEMUR MAAŞINA YÜZDE KAÇ ZAM GELECEK? 

CNN Türk canlı yayınında Ekonomist Muhammet Bayram açıklamalar yaptı. Bayram" 84.39 yıllık bazda geldi. Bir önceki dönemde aralık ayına göre 9 aylık enflasyon yüzde 57’ydi" dedi ve burada baz alınması gerekenin Aralık ayına göre oluşan enflasyon olduğunu aktardı. 

"Burada bir önceki dönemde yüzde 57’ydi" ifadelerini kullanan Muhammet Bayram, memur maaş zammı ile ilgili olarak "Yüzde 15’lik fark görüyorduk memurlar için yüzde 84 olduğunda yüzde 56’lar civarında olduğunu öngörüyorum" açıklamasında bulundu. 

Emekliye hem promosyon hem ödül! Yapı Kredi duyurdu! Başvuran emekli o parayı hemen alacak! 

Asgari ücret zammında kritik pazarlık başlıyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Rakamlar tek tek konuşulacak..

TOKİ 1-7 Aralık kura takvimi resmen açıklandı! 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı! 7 ilde peş peşe kura heyecanı!