İş Fırsatları

Memur olmak isteyenlere müjde! 45 bin memur alımı duyuruldu! Üstelik 15 bin TL ile hemen işe başlanacak!

Memur olmak isteyenler milyonlarca vatandaşa müjde verildi. Devlet kurumlarının 45 bin memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar! 

İş arayan özellikle memur olmak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden yayımlanan devlet kurumlarının memur işe alım ilanlarını ilgi ile takip ediyor.

 

Peki “Kamuya işe alımlarda belirlenen şartlar nelerdir?” Tüm merak edilen ayrıntılar…

KAMUYA PERSONEL ALIMINDA İSTENİLEN ŞARTLAR!

Kamu kurumlarında çalışmak ve memur olmak isteyen adaylar internet üzerinden kurumların personel alımları ilgi ile takip ediliyor. İşte kamu personeli olmak isteyen kişilerin sahip olması gereken şartlar…

KAMU ALIMLARI SON HIZ DEVAM EDİYOR

Seçime artık sayılı günler kaldı. Bu süreç içinde de kamu kurumlarının personel alımları hız kazandı. Kamu kurumlarına 12 bin TL ve 17 bin TL arasında değişmekte olan maaşla memur, uzman erbaş, polis, işçi alımları yapılacaktır.

Başvuru yapacak kişilerin öncelikle şu şartları taşıyor olması gerekmektedir;

Güncel ilanlara dair de bilgi edinmek isteyenler için; Adalet Bakanlığı, TTK, POMEM, KGM, İŞKUR, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belediyeler ve devlet üniversiteleri personel alımına başlamıştır. Daha detaylı bilgiler edinmek isteyenler, bu kurumların kendi internet sayfalarına göz atabilir.