İş Fırsatları

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Kurumlar memur alımı ilanlarını tek tek açıklamaya başaldı. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun..

KONYA KARATAY BELEDİYESİ MEMUR ALIMI YAPIYOR!

Geçtiğimiz ay yayınladığı ilanda memur alımı yapacağını duyuran Karatay Belediyesi'nde başvurular başladı. 

Belediye bünyesinde görevlendirmek üzere perosnel alımı yapacağını açıkladı. Meslek grupları ve başvuru şartları açıklandı. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı...

KARATAY BELEDİYESİ MEMUR ALIMI KADRO DAĞILIMI!

Karatay Belediyesi, kendi bünyesindeki eksliği tamamlamak için 4 memur alımı yapacağını açıkladı. 

Mühendis (İnşaat Mühendsliği lisans programından mezun) 4 kişi, Mühendis (Elektrk Mühendisliği, Elektirik ve Elektronik Mühendisliği, Elektirik-Elektronik Mühendisliği lisans programlarının brnden mezun) 1 kişi, Mühends (Makne Mühendslğ, Makne ve İmalat Mühendsliiğ, Makine ve Üretim Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun) 1 kişi, İç Mmar 1 kişi Tekniker 2 kişi olmak üzere toplamda 4 memur alımı yapılacak.

KONYA KARATAY BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

KONYA KARATAY BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Karatay Belediyesi tarafından yayınlanan ilana göre; Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile başvurularını 03 Temmuz 2023-07 Temmuz 2023 tarihler arası mesa günlerinde 08.30 - 16.30 saatler arasında şahsen veya adel taahhütlü posta yoluyla veya elektronik ortamda yapabilecekler.

Adaylar başvuru belgelerni elektronik ortamda yapılan başvurularda istenlen belgeler eklenerek, başvuru tarihlerine göre Belediyenin basvurusnav@karatay.bel.tr adresine başvuru yapablecekler.

Şahsen yapılacak başvurularda, Karatay Beledyesi hizmet bnasında bulunan Hzmet Masası Brmne teslim
edebçlecek.