Kent Haberleri

Memur ve emekliye ek zam geliyor! İslam Memiş tarihi şimdi açıkladı! Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı. Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!  Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!  

Ekonomi ile ilgili atılacak olan adımlarla ilgili önceden yaptığı tahminler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı.  Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!


 

EMEKLİ VE MEMURA EK YÜZDE 15 ZAM!

2023 asgari ücrete yüzde 54 oranında zam yapıldı. Bu zammın ardından enflasyon verilerinin belirlenmesi ile memur ve emkliye ilk olarak yüzde 25 zam gelmiş sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zam oranını yüzde 30 olarak güncellemişti. Yeni zamlar üzerinden maaşlar hesaplanmaya başlamışken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, memur ve emekli maaşları ile ilgili bir iddia ortaya attı.

Memiş memur ve emekliye ek yüzde 15 zam geleceğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı: "Mart ayı ortası emekli ve memura yüzde 15 ilave zam. Mayıs ilk haftası seçim. Beklentim bu yönde" ifadelerine yer verdi.  

CUMHURBAKANI ERDOĞAN AÇIKLADI!

Memur ve emekliler için yüzde 25  zam oranının bir gün sonra yükseltildiğini açıklayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl memur maaşlarında yüzde 87'lik artışa gitmiş, temmuz ayında yüzde 42 zam yapmıştık. Memurlar ve memur emeklilerinin yüzde 16, SSK ve Bağkur emeklilerinin yüzde 15,4 maaş artışı gerekiyordu. Memurlarımızın ve emeklilerimizin durumunu bildiğimiz için razı olamadık.

Bütçe imkanlarını zorlayarak memur ve emekli maaşlarında yüzde 25'lik artışa gitmeyi kararlaştırmıştık. Dün ve bugün çalışmalar sonucunda memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkarabileceğimiz imkanlar sağladık" demişti.

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altının piri İslam Memiş kesin konuştu! Bu tarihi herkes bilmeli!

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!