Ekonomi

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

Milyonlarca kişi çift maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki çift maaş nasıl alınır? İşte detaylar... Emekli, EYT’li, engelli, dul yetimlerin çift maaş alması mümkün

Milyonlarca kişi çift maaş alıp alamayacağını merak ediyor ve araştırıyor. Emekli, EYT’li, engelli, dul yetimlerin çift maaş alması mümkün. 

Peki çift maaş nasıl alınır? Çift maaş almak için ne yapmak gerekir? Kimler çift maaş alabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

uzmanasor@gazetevatancom'a çift maaşlarla ilgili gelen soru pek çok kişiyi de bu konuda aydınlatıyor. 

İşte o soru ve yanıt..
Annem babamdan dolayı dul maaşı almaktadır. Annesi 2019 temmuzda vefat etti Bağ-Kurdan emekli maaşı almakta idi annem hem eşinin hem de annesinin maaşını alabilir mi? eşinin ölüm tarihi 08/12/2008 annesinin ölüm tarihi 22/07/2019 

Merhaba, Sosyal Güvenlik Kurumu 2018/9 sayılı Genelgesi gereği kişilere çift aylık bağlamaktadır. 05.12.2019 tarihinden önce müracaat etmiş olsaydınız alabilirdiniz, Genelge ile bu tarihten sonra bağlanacak aylıklarda tercih edilecek olan bağlanacağı belirtildi.

ÇİFT MAAŞ NASIL ALINIR?

Çift maaş alma hakkında tarih detayı büyük önem taşıyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin SGK söz konusu başvuruları değerlendiriyor. Hangi sigortalılık sistemine (SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı) tabi olunursa olunsun, şartları taşıdığınız durumlarda 2 maaş birden alma hakkına sahip oluyorsunuz.

3600 ek göstergede büyük gün yarın! Milyonlarca emekli ve memurun maaşı artacak! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?

Emekliye 1.100 TL ikramiye ödemesi daha verilecek! Emeklilere büyük müjde geldi! Maaş hesaplarına yatıyor!

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!