Kent Haberleri

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın!  Ocak 2023 ile birlikte maaşlarına yüzde 30 zam yapılan memurlar, şimdi merakla Temmuz zammını bekliyor

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Ocak 2023 ile birlikte maaşlarına yüzde 30 zam yapılan memurlar, şimdi merakla Temmuz zammını bekliyor. 

Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına senede iki defa olacak şekilde enflasyon oranı ve toplu sözleşme rakamı oranı kapsamında zam yapılıyor. 

Ocak 2023 ile birlikte maaşlarına yüzde 30 zam yapılan memurlar, şimdi merakla Temmuz zammını bekliyor. 

2023 Ocak'a ilişkin enflasyon verileri peş peşe açıklandı. Merakla beklenen rakamların belli olmasının ardından, memur maaşları yeniden gündem oldu. 

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

MEMUR 2023 TEMMUZ ZAMMI NE KADAR OLUR? 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2023 yılına memur ve memur emeklileri kazançla başladı. Ocak'ta zam oranları refah payı ile beraber artırıldı. 

Memur ve memur emeklisinin maaşlarına Ocak ayında yüzde 30 oranında zam yapıldı. Bu zammın ardından gözler Temmuz'da yapılacak zamma çevrildi. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Ocak 2023'e ilişkin enflasyon rakamları peş peşe açıklandı. 

Takvim'den Çığıl Ön Yener'in haberine göre; şimdi memur ve memur emeklileri hem Temmuz zammını hem de Ağustos'ta uygulanacak toplu sözleşmeyle 2024 ve 2025 yılları için yapılacak zam oranlarını merak ediyor. 

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memurlara ve memur emeklilerinin maaşlarına Temmuz ayında yüzde 6 zam ve enflasyon farkı yansıtılacak. Enflasyon farkının hesaplamasında, ilk 6 ayda yüzde 8'lik oranın geçilip geçilmedine dikkat edilecek. 

Memur ve memur emeklilerinin OCak 2023'te yüzde 8 toplu sözleşme artışı ve enflasyon farkıyla yüzde 16.48 olan zam oranları, 13.52 puanlık refah payıyla yüzde 30 olarak hesaplandı. 

Memurların Temmuz'da yüzde 6 zamma ilave enflasyon farkı alabilmesi için ilk 6 aylık enflasyonun yüzde 21.52'yi değil, yüzde 8'i geçip geçmediği değerlendirilecek. 

OCAK 2023 ENFLASYON RAKAMLARI 

TÜİK tarafından Ocak 2023'e ilişkin enflasyon rakamları peş peşe açıklandı. Buna göre; Tüketici fiyatları Ocak ayında yıllık yüzde 57.68, aylık ise yüzde 6.65 yükseldi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar! Rakamlar peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Gram altının düşüş nedeni resmen belli oldu! Elinde altın olanlar harekete geçsin

Orman Genel Müdürlüğü 2023 personel alımı için son dakika müjdesi! 54 il için tarih resmen belli oldu! Aman kaçırmayın

Şubat ayı kira artış oranı belli oldu mu? Şubat ayı kira artış oranı ne kadar?