Kent Haberleri

Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını açıkladı. Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak! Kamu görevlilerinin maaşlarındaki artış seyyanen zam ve refah payı formülü gündeme gelmişti

Memura temmuzda yapılması planlanan zam artışlarında detaylar netleşmeye başladı. Kamu görevlilerinin maaşlarındaki artış seyyanen zam ve refah payı formülü gündeme gelmişti. Artış memur emeklilerine de yansıtılacak...

MEMUR VE EMEKLİYE TEMMUZ MÜJDESİ!

Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi imzalandıktan sonra emeli ve memura da temmuz müjdesi geldi. 

En düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılması için harekete geçildi.  Temmuz ayında hayata geçilecek olan bu artışın detayları merak ediliyor. 

MEMUR ZAMMI NETLEŞİYOR!

Kamu işçilerinde en düşük ücret brüt 15 bin liraya çıkarılırken, ilk 6 ay için zam oranı yüzde 45 oldu. Bu düzenlemeyle en düşük işçi ücretine yüzde 107'lik artış yapılırken, en düşük brüt ücret 21 bin 750 lira oldu. Buna benzer bir düzenlemenin de memurlar için de hayata geçilecek.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA OLACAK!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin  "En düşük memur maaşı 22 bin lira olacak. Refah payı ile birlikte en düşükten yukarıya doğru bir düzenleme yapacağız" açıklaması yaptı.

Mmeur maaşındaki artış için çeşitli formüller bulunuyor. Tüm memurlara Temmuz artışına ilaveten seyyanen zam ve refah payı verilmesi bekleniyor. Temmuz'da yüzde 6'lık toplu sözleşme artışı ve enflasyon farkına bir refah payı eklenecek.

En düşük maaşı alan memurun maaşı 5 bin lira seyyanen artış ve yüzde 45 zam ile 22 bin lira seviyesine yükselecek.

Oransal zam maaşa göre farklılık gösterecek. Ancak farklı formüller de masaya yatırılacak. Memur emeklilerine de memurlara yapılan artışın benzeri uygulanacak..

Geriledi! Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Seçim arifesinde altın fiyatları raydan çıktı! Gram altın esti, çeyrek altın ezdi geçti! 13 Mayıs 2023 altın fiyatları