Teknoloji

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Cep telefonu sektörünün öncü ismi OnePlus, yeni tanıttığı Nord N30 modeliyle gündeme yeniden geldi. Cihazın fiyatını ve özelliklerini merak edenler haberimizden öğrenebilir.Bunun yanında şirket, fiyat performans cihazı Nord serisiyle de kendine iyi bir kitle oluşturmuş halde

Son senelerdeki önemli bir ivme oluşturan OnePlus, amiral gemisi telefonlarıyla önemli bir başarıya erişti. Bunun yanında şirket, fiyat performans cihazı Nord serisiyle de kendine iyi bir kitle oluşturmuş halde. OnePlus, Nord serisine bir yeni üye daha ilave edildi.

OnePlus Nord N30, 108 Megapiksel Samsung HM6 ana kamerayla geliyor

OnePlus, Nord serisini dünya pazarında genişletmek istiyor. Bugün reklamı yapılan modelin işlemci koltuğunda Qualcomm’un orta derece işlemcisi Snapdragon 695 yer alıyor. Cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile satışa çıkacak. Selefinin 6 GB RAM ile sahne aldığını da belirtelim.

OnePlus modelinin ön kısmında 120 Hz yenileme hızına sahip daha büyük 6,72 inç FHD+ LCD ekran monte edilmiş durumda. Ekranın üst kısmında ortalanmış 16 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor. Arka kısmında üçlü kamera dizilimi ile tasarlanmış Nord N30, 108 Megapiksel Samsung HM6 ana kameraya 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro lens eşlik ediyor.

OnePlus Nord N30, kutudan Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1 ile gelecek. 5.000mAh batarya 50W SuperVOOC kablolu şarj ile desteklenecek. 3,5 mm kulaklık girişi, microSD kart yuvası, yana monteli parmak izi okuyucu, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 gibi fonksiyonlara de sahip olan cihaz, 280 dolardan satışa çıkıyor.

OnePlus, 2013 yılında kurulmuş bir Çin teknoloji şirketidir. Şirket, akıllı telefonlar ve diğer tüketici elektroniği ürünleri geliştirmekte ve üretmektedir. OnePlus, özellikle yüksek performanslı ve uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla tanınmaktadır.

OnePlus, kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefleyen bir "flagship killer" yaklaşımıyla öne çıkmaktadır. Yüksek kaliteli donanım ve yazılım özellikleri sunan akıllı telefonları, daha yüksek fiyatlı rakiplerine meydan okumayı amaçlamaktadır. OnePlus telefonlarında genellikle en son Qualcomm Snapdragon işlemcileri, bol miktarda RAM, büyük ekranlar, hızlı şarj teknolojileri ve kullanıcı dostu OxygenOS adı verilen özelleştirilmiş bir Android işletim sistemi bulunur.

OnePlus, dünya genelinde büyük bir takipçi kitlesine sahiptir ve çeşitli ülkelerdeki kullanıcılar arasında popülerdir. Şirket, yüksek kaliteli ürünler sunmanın yanı sıra, topluluk odaklı bir yaklaşım benimsemekte ve kullanıcıların geri bildirimlerine dayalı olarak ürünlerini geliştirmektedir. Ayrıca, OnePlus telefonlarında düzenli olarak yazılım güncellemeleri sağlamakta ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik çabalarını sürdürmektedir.

www.oneplus.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Haziran 2023 tarihinde saat 21:00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.92 Türk Lirası, euro 23.44 Türk Lirası, altının gramı ise 1410 Türk Lirası değerinde.

Uzman isimden kritik dolar yorumu! Dolar yükselmesini sürdürecek mi?

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Vergi borcu olanlar için flaş gelişme! Merakla bekleniyordu! İşte alınan karar