Kent Haberleri

Merakla beklenen memura zam haberi sonunda geldi! Memura ek zam olacak mı? İşte cevabı! 

Milyonlarca memur ''memura ek zam olacak mı'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Merakla beklenen memura zam haberi sonunda geldi! Peki memura ek zam gelecek mi? İşte cevabı... Son zamanlarda yaşanan gelişmelerden sonra memura ek zam olacak mı sorusunu gündeme getirdi

Memurlara ocak ve temmuz ayları olmak üzere senede iki defa zam yapılıyor. Son zamanlarda yaşanan gelişmelerden sonra memura ek zam olacak mı sorusunu gündeme getirdi. Milyonlarca memur ek zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki Memura ek zam olacak mı? İşte cevabı! 

EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 7 BİN 500 TL OLDU!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekliye müjdeli haberi vermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını  yükselttiklerini duyurmuştu. 5 bin 500 TL olan en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük emekli maaşları ile ilgili şu ilafeleri kullandı: Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla yaptık. Açıklamak yine bana kaldı.

Bu akşam buradan güzel müjdeyi vermiş olayım. Bunu 7 bin 500 lira olarak bu akşam buradan açıklamış oluyoruz. Milletimize, tüm emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

En düşük memur emeklisine yapılan zamdan sonra gözler memura çevrildi. Bu gelişmelerin ardından memurlar ''memura ek zam var mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. İşte memurların merakla beklediği zam haberinde son durum.

MEMURA EK ZAM VAR MI? MEMUR MAAŞLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yapılan açıklamaya göre sadece en düşük emekli maaşlarına zam yapıldığı belirtildi. Memur maaşlarında bir değişiklik oalcağına dair bie açıklama gelmedi.  Dolayısıyla memur maaşlarına ek zam olmayacak.
Memur maaşı zammı her yıl olduğu gibi Temmuz ayında yapılacak.

Son dakika! Temmuz'da memur maaşları tek tek hesaplandı! Hangi memur ne kadar maaş alacak? Hemen bakın!

Memur zam talebinde dikkat çeken ev kirası detayı! Yepyeni bir sistem mi geliyor?

Emekli maaşından sonra memur maaşlarına da mı zam geliyor? Memur-Sen’den çok konuşulacak açıklama!