28 / 04 / 2024

Merakla bekleniyordu! Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

Merakla bekleniyordu! Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlede Çinli firma Türkiye'de de çok tutulan amiral gemisini yeni versiyonu Xiaomi 13 Ultra'yı tanıtmıştı. Şimdi ise Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.




Xiaomi, geçtiğimiz ay heyecanla beklenen telefonları Xiaomi 13’ü resmen tanıttı. Xiaomi 13 ve 13 Pro olarak isim yapan seri, sunduğu fonksiyonlarla beklentileri karşılamıştı. Fakat kısa bir süre sonra serinin bu iki telefonla bitmediğini ve ‘Ultra’ isimli bir cihazın daha çıkacağına yönelik haberler sektörde dolaşmaya başladı.

Weibo üzerinden çıkan bir sızıntıya göre Xiaomi’nin 13 serisine ait olacak Ultra sürümü, nisan ayında çıkış yapması muhtemel. Buna ilave olarak telefonun, o ay içerisinde global olarak da piyasaya çıkacağı da söylendi. Seriye dahil diğer cihazların de mart ayında küresel pazarlarda çıkış yapması bekleniyordu.

 

Merakla bekleniyordu! Xiaomi 13 Ultra nın çıkış tarihi sızdırıldı.
Cihaz hakkında bildiklerimizin oldukça sınırlı olduğunu belirtmekte yarar var. Yeni çıkan sızıntı, telefonun, 256 GB hafıza ve 16 GB RAM ile gelebileceğini belli ediyordu. Buna ilave olarak telefonun, selefi Xiaomi 12S Ultra ile aynı ücret etiketine sahip olacağı da söyleniyor. 12S Ultra, 886 dolar gibi bir ücretle piyasaya sürülmüştü.

Daha evvel çıkan birkaç raporda ise telefonun 120 Hz QHD+ E6 AMOLED ekrana malik olacağı söylenmişti. İşlemci, ekran boyutu ve kamera gibi öteki önemli detaylar ile alakalı ise maalesef henüz bir detay  yok. Telefonun Android 13 tabanlı MIUI 14 ile çıkmasının beklendiğini de belirtelim.


Geri Dön