Otomobil

Mercedes'in yıldızı AMG GT 4-Kapı Coupe fiyatıyla dudak uçuklattı! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe görünüşü kadar fiyatıyla da zirvede. İşte herkesin hayallerini süsleyecek otomobilin 27 Nisan 2022 fiyat listesi…  Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe… Araç gözlere hitap ettiği kadar fiyatıyla da söz ettiriyor

Otomobilin yıldızı Mercedes lüks ve modern tasarımıyla en çok rağbet gören modellerine bir yenisini ekledi.  Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe… Araç gözlere hitap ettiği kadar fiyatıyla da söz ettiriyor. Ancak sınıfının liderliğine oynayacak otomobil, özellikleriyle ve kalitesiyle fiyatı hak ettiğini gösteriyor.

Üretimine bir yıl ara verilen  Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe 2022 yılı ile birlikte yeni yüzüyle yollara çıktı. 3 farklı motor seçeceği ile satışa sunulan otomobili farklı ambiyans seçenekleri ile de zevkinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Peki Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe’nin özellikleri ve fiyatı ne kadar?

4.5 SANİYEDE 320 KM/HIZ

Değiştirilebilen seçenekler arasında jantlar, gövde rengi, iç mekan tasarımı ve koltukları var. i-cockpit ile telefonunuzu ekrana yansıtabiliyorsunuz.

Dokunmatik ekran 12.3 inç büyüklüğünde. 10 hoparlör ile keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Coupe olmasına rağmen iç ferahlığı ile dikkat çekiyor. Otomobil, 4,5 saniyede 320 kW hıza çıkabiliyor. Otomobil için 9 farklı renk seçeneği sunuluyor.

İşte Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe Fiyat listesi

Editörün notu: Bu haber 27 Mart 2022 23.40’ta yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14,83 TL, euro 15,69 TL, altının gramı ise 905 TL değerinde.

Honda Civic Sedan fiyatına inanamayacaksınız!

Sizin kadar benzersiz Audi Q7! 

İngilizlerin yollardaki lüks imzası Land Rover Discovery ne kadar!