29 / 04 / 2024

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...



MLA Lojistik, bu kapsamda filosunu genişletmek amacı ile Mercedes-Benz yıldızlı araçları tercih ederek filosunu genişletti. MLA Lojistik, Koluman Motorlu Araçlar’ın Sancaktepe şubesinde yapılan törende 40 adet Actros 1845 LS çekiciyi bayiden teslim aldığını açıkladı. Bu teslimat ile beraber MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçların sayısı 75’e adede yükseltildi.

MLA Lojistik CEO’su Cengiz Yılmaztürk “Bugün teslim aldığımız araçlar ile birlikte filomuzdaki Mercedes-Benz marka araç adedimiz 75’e yükseldi. Bu kapsamda Mercedes-Benz çekicilerin ikinci el değeri, uygun işletme rakamları ve Mercedes-Benz Türk kalitesine duyduğumuz güven araç seçimimizde etkili oldu. Bunun yanı sırada Actros 1845 LS serisinin sahip olduğu teknoloji ve güven de bizim için belirleyici unsurlar arasında yer almaktadır.” ifadelerini kaydetti.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

YÜK TAŞIMADA KULLANILACAK

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, Yük ve konteyner taşımacılığında kullanılacak. Yurt içinde lojistik alanında operasyonlarını yürüten firma, depo, antrepo ve taşımacılık alanlarında da faaliyet gösteriyor. Buna göre, 300 adet araç parkına sahip MLA Lojistik, filosuna yeni eklediği araçları başta yurtiçi taşımacılık olmak üzere, damperli dökme yük taşımacılığı ve yurt içi konteyner taşımacılığı faaliyetlerinde de kullanmayı planlıyor.

MERCEDES'İN ŞU ANKİ SAHİBİ KİM?

Mercedes'in, 1998 ile 2007 yılları arasında Mercedes el değiştirmiş ve bu büyük şirketin sahibi Daimler-Chrysler AG olmuştur. Buna göre 2007 yılından başlayarak günümüzde hala varlığını devam ettirmekte olan Mercedes markasının sahibi ise Daimler AG olmaktadır.

TÜRKİYE MERCEDES NE ÜRETİYOR?

Mercedes-Benz Türk A.Ş. günümüzde şirketin iki fabrikası olup MBT, kamyon ve otobüs üretmeye devam etmektedir. Mercedes-Benz İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Hoşdere mevkiindeki otobüs ve Aksaray şehrindeki kamyon fabrikaları ile Türkiye'nin en büyük otomotiv üslerinden birini oluşturmaktadır.

Mercedes-Benz Türk, 350 bininci kamyonunun üretimini gerçekleştirdi

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes EQB'de şoke eden fiyatlar: İşte Ekim 2023 fiyat listesi

Mercedes V Serisi'nde dikkat çeken fiyatlar: İşte Ekim 2023 güncel fiyat listesi...


Geri Dön