Otomobil

Mercedes C-Serisi fiyatlarına zam geldi mi? Yeni Mercedes C Serisi ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dış tasarımı, azaltılmış çizgileri ve özenli işçilikle şekillendirilen yüzeyindeki dokunuşlarıyla dikkatleri çeken Mercedes C-Serisi Temmuz fiyatları merak ediliyor. Peki Mercedes C-Serisi fiyatlarına zam geldi mi? Yeni Mercedes C Serisi ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi... jpg'/>Mercedes C-Serisi, dış tasarımı, azaltılmış çizgileri ve özenli işçilikle şekillendirilen yüzeyindeki dokunuşlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve sportif tasarımı modern lüksle bir araya getiriyor

Mercedes C-Serisi, dış tasarımı, azaltılmış çizgileri ve özenli işçilikle şekillendirilen yüzeyindeki dokunuşlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor ve sportif tasarımı modern lüksle bir araya getiriyor. 

Sportif zerafeti içeren bir görünümle üretilen Yeni C-Serisi, yenilikçi güvenlik teknolojisi ve lüks iç mekanıyla ön plana çıkıyor.

 

Mercedes C-Serisi, ENERGIZING PLUS paketiyle sürüş keyfini artırırken etkileyici ambiyans aydınlatmasıyla sürücüleri cezbediyor. Yeni C-Serisi Sedan, dijital ön konsolu, orta konsoldaki büyük dokunmatik ekranı ve modern bir süsleme konseptiyle dikkatleri çekiyor. 

Peki Mercedes C-Serisi fiyatlarına zam geldi mi? Yeni Mercedes C Serisi ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sesli kumanda ve multimedya sistemi, artırılmış gerçeklik videosu veya genişletilmiş ön camda sanal gösterge paneli gibi yol gösterici sistemlere yer verilen Yeni C-Serisi Sedan, 11,9 inç büyüklüğe sahip dikey dokunmatik ekranı ve Burmester® 3D surround ses sistemiyle yolculuk ve sürüş keyfini artırıyor. 

 

Yeni C-Serisi, akıllı güvenlik konseptiyle güvenli ve konforlu sürüş sağlıyor. Aynı zamanda Mercedes C-Serisi'nde adaptif ayarlanabilir sönümlemeye sahip yürüyen aksam ve entegre marj jenatörü de yer alıyor. 

Peki Mercedes C-Serisi fiyatlarına zam geldi mi? Yeni Mercedes C Serisi ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MERCEDES C SERİSİ 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKAR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ?

Şehir içi yakıt tüketimi: 9,2 litre 
Şehir dışı yakıt tüketimi: 5,2 litre 
Karma yakıt tüketimi: 6,6 litre 

MERCEDES C SERİSİ 6 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ

Yeni C 200 4MATIC, AMG: 1.599.000 Türk Lirası

Yeni Mercedes-AMG C 43 4MATIC, Performance, Benzin: 3.307.000 Türk Lirası

Editörün Notu: Bu haber 29 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:59'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 89 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 1.015 lira 99 kuruş değerindedir. 

Mercedes C-Serisi'nde 146 bin 500 TL'lik Haziran zammı! En ucuz Mercedes C-Serisi kaç TL? 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Mercedes C Serisi fiyatları kaç lira? Lüksün yeni  ismi Mercedes C Serisi! İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Mercedes C-Serisi fiyatları resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!