Otomobil

Mercedes EQA 2022 Mart fiyat listesi!

Ülkemizde elektrikli araçlara artan yoğun talep doğrultusunda Mercedes'te elektrikli Yeni EQA modelini Türkiye'de satışa çıkardı!  Modelin özellikleri ve fiyat listesi dikkat çekiyor. Ayrıntılar haberimizde...Bu otomobil markalarından bir tanesi de Mercedes-Benz oldu

Türkiye'de elektrikli arabalara karşı artan yoğun talep doğrultusunda bir çok otomobil markası elektrikli araç üretmeye başladı. Bu otomobil markalarından bir tanesi de Mercedes-Benz oldu. Mercedes elektrikli otomobili olan EQA modelini ülkemizde satışa çıkardı. 

 Mercedes EQA modeli, lüks tasarımı ve güçlü sportif duruşu sayesinde sınıfındaki diğer mdoeller arasından çok daha dikkat çekiyor. Bir elektrikli araç satın almak isteyenler, Mercedes EQA modelinin fiyat listesine göz atabilir.

Peki Mercedes EQA elektrikli aracın şarjı kaç dakika içerisinde ne kadar doluyor? modelin fiyatı ne kadar? Ayrıntılar haberimizde...

Mercedes EQA modeli özellikleri

Mercedes'in elektrikli otomobili olan EQA modeli, göz alıcı tasarımı ve en ileri teknolojisini otomobil severlerin beğenisine sunuyor. Hızlı ve çok yönlü şarj olanakları sayesinde yüksek menzil kat etmenize yardımcı olur. Ayrıca 422 kilometre menzil gidebilen otomobil, 32 dakika içerisinde bataryanın tamamını doldurabiliyor. 520 tork üretebilen motor sayesinde 215 beygir gücüne kadar çıkabiliyor.

Mercedes EQA modeli, 6 saniye içerisinde 160 kilometre hıza da çıkabiliyor. Mercedes EQA modelinin ülkemizdeki satış fiyatı 1.4 milyon TL olarak belirlendi. Ancak bu fiyatı standart donanımı baz paketi için geçerli. Eğer yüksek donanımlı bir EQA  modeli satın almak istiyorsanız, Mercedes-Benz ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Mercedes EQA  fiyat listesi

1 - Yeni EQA 350 4MATICAMG+ Elektrik
Satış Fiyatı:
1.446.500 TL
Liste Fiyatı: 763.083 TL

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 13.42'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 85 kuruş, euro 16 lira 49 kuruş, altının gramı ise 919 lira 61 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Renault Talisman fiyatları inanılmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino'dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Mazda6 piyasayı sallayacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mercedes EQA güncel fiyat listesi