Otomobil

Mercedes EQA fiyatları resmen değişti! Eşsiz Mercedes EQA fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA, kompakt ve tamamen elektrikli SUV olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Mercedes EQA fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi... jpg'/>Mercedes EQA, yeniden yorumlanan sportif modern görünümü, farklı donanım paketleri ve yüksek konforuyla ön plana çıkıyor

Mercedes EQA, yeniden yorumlanan sportif modern görünümü, farklı donanım paketleri ve yüksek konforuyla ön plana çıkıyor. Tamamen elektrikli Mercedes EQA, Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, PARKTRONIC Paketi, geri görüş kamerası ve EASY-PACK, elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağı gibi eşşiz özellikleriyle araba alacakları kendine çekiyor.

 

Mercedes EQA, standart olarak sunulan Advanced Paketi ise 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsolu ve yüksek kaliteli ses sistemiyle sürüşleri ve yolculukları keyifli hale getiriyor. 

Peki Mercedes EQA fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...,

Ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, merkezindeki yıldızı, markaya özgü siyah-krom detaylara sahip radyatör kaplaması ve ön ile arka kısmındaki LED ışık bandıyla şık tasarıma sahip olan Mercedes EQA, LED arka lambalarıyla da dikkat çekiyor. 

Mercedes EQA, iki renkli tasarıma sahip 19 inç hafif alaşım jantlardan 20 inç çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlara kadar değişkentlik gösteren jant tasarımlarıyla sunuluyor. 

 

Mercedes EQA, AMG, advanced ve advanced-plus donanım paketleriyle sunuluyor. Advanced Paketinde, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi, ayna paketi ve kör nokta yardımcısı bulunuyor. Advanced-Plus peketinde ise, THERMOTRONIC iki bölgeli otomatik klima sistemi, KEYLESS-GO konfor paketi, gelişmiş ses sistemi, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu özellikleri bulunuyor. AMG tasarım konsepti, dış mekanda AMG’ye özgü krom detaylı siyah kaplama ön ızgarasıyla dikkat çekiyor. Araçta, krom detaylara sahip difüzör görünümlü AMG arka apron, 5 çift kollu tasarıma sahip aerodinamik açıdan optimize edilmiş tantalit grisi 19 inç AMG hafif alaşım jantlar, kauçuk giydirmeli ve polisajlı paslanmaz çelik AMG gaz ile fren pedalı gibi öne çıkan özellikler bulunuyor. 

Peki Mercedes EQA fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA modelinde, MBUX iç mekan yardımcısı, sesli kumanda, dokunmatik kumanda konsepti, ve akıllı multimedya sistemi gibi özellikler dikkat çekiyor. Araçta, kör nokta yardımcısı, trafik levha yardımcısı, aktif şerit takip yardımcısı, sürüş yardım paketi, aktif fren yardımcısı gibi sürücünün algılama sistemine destek olacak sistemler yer alıyor. 

 

Mercedes EQA için iç mekanda kullanılan renkler, formlar ve malzemeler ile fütüristik bir ambiyans oluşturuluyor. Spiral görünümlü arkadan aydınlatmalı süsleme, dijital geniş ekranlara sahip ön konsol iç tasarımı şık hale getiriyor. 

Azami 11 kW şarj gücüne sahip Mercedes-Benz Wallbox Home (duvar tipi şarj ünitesi) ile EQA için geleneksel prizden 3 kat daha hızlı şarj imkanı sağlıyor. Mercedes EQA, dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ile zorlu şartlarında da üstün sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Peki Mercedes EQA fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

MERCEDES EQA 100 KM'DE NE KADAR YAKAR? 

EQA 350 4MATIC kWh/100 km cinsinden elektrik tüketimi (karma): 186.0 - 174.0 

MERCEDES EQA 28 NİSAN 2022 FİYAT LİSTESİ 

Yeni EQA 350 4MATIC, AMG+, ELEKTRİK: 1.553.000 Türk Lirası 

Editörün Notu: Bu haber 28 Nisan 2022 13:53'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 15 lira 56 kuruş, altının gramı ise 907 lira 6 kuruş değerindedir.

Toyota RAV4 Hybrid'in Nisan 2022 fiyatları ne oldu? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi

Land Rover Velar fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte Land Rover Velar fiyat listesi 28 Nisan 2022!

Toyota Proace City Cargo fiyatları ne kadar? İşte Proace City Cargo fiyat listesi 28 Nisan 2022!

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!