Otomobil

Mercedes EQA fiyatlarına Haziran zammı! Sizin gibi eşsiz! Mercedes EQA fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Mercedes EQA, yeniden yorumlanan sportif modern ve sofistike görünümüyle dikkat çekiyor. Peki Mercedes EQA fiyatları kaç lira? İşte EQA 3 Haziran 2022 fiyat listesi... jpg'/>Mercedes EQA, tamamen elektrikli olması, sürücüler ve yolcular için sağladığı yüksek konfor ve teknolojileriyle ön plana çıkıyor

Mercedes EQA, tamamen elektrikli olması, sürücüler ve yolcular için sağladığı yüksek konfor ve teknolojileriyle ön plana çıkıyor. Farklı donanım paketlerine sahip Mercedes EQA'in PARKTRONIC Paketi, Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağı ve geri görüş kamerasıyla sürücüleri cezbediyor. 

Mercedes EQA'in Standart Advanced Paketi, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsol ile yüksek kaliteli ses sistemine sahip.

Mercedes EQA Haziran 2022 fiyatları belli oldu mu? Mercedes EQA fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA, ön ile arka kısmındaki LED ışık bandı ve arka LED lambalarıyla ışıldarken, ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, merkezindeki yıldızı, markaya özgü siyah-krom ayrıntılara sahip radyatör kaplamasıyla görselliğini üst seviyeye taşıyor. 

2 renkli tasarıma sahip EQA, 19 inç hafif alaşım jantlardan 20 inç çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlara kadar farklılaşan jant tipleriyle sunuluyor. 

Mercedes EQA, AMG, advanced ve advanced-plus olacak şekilde 3 farklı donanım paketiyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Advanced Paketinde, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi, ayna paketi ve kör nokta yardımcısı gibi özellikler ve teknolojiler yer alıyor. 

Advanced-Plus peketinde ise, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlı ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu, THERMOTRONIC iki bölgeli otomatik klima sistemi, KEYLESS-GO konfor paketi, gelişmiş ses sistemi özellikleri bulunuyor. 

AMG donanımında ise, krom detaylara sahip difüzör görünümlü AMG arka apron, 5 çift kollu tasarıma sahip aerodinamik açıdan optimize edilmiş tantalit grisi 19 inç AMG hafif alaşım jantlar, kauçuk giydirmeli ve polisajlı paslanmaz çelik AMG gaz ile fren pedalı ve dış mekanda AMG’ye özgü krom detaylı siyah kaplama yer alıyor. 

Mercedes EQA Haziran 2022 fiyatları belli oldu mu? Mercedes EQA fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tamamen elektrikli SUV olan EQA, aktif fren yardımcısı, kör nokta yardımcısı,  aktif şerit takip yardımcısı, trafik levha yardımcısı ve sürüş yardım paketi gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Araç, sürücünün algılama sistemine destekte bulunuyor ve yolculuk güvenliğini artırıyor. 

Azami 11 kW şarj gücü bulunan EQA, MBUX iç mekan yardımcısı, sesli kumanda, dokunmatik kumanda konsepti, ve akıllı multimedya sistemi gibi özeliklerin yanı sıra dijital geniş ekranlara sahip ön konsol ve spiral görünümlü arkadan aydınlatmalı süsleme gibi şık ayrıntılarıyla sürücüleri cezbediyor. 

MERCEDES EQA 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? 

EQA 350 4MATIC elektrik tüketimi (karma): 186.0 - 174.0 litre olarak açıklandı. 

Mercedes EQA Haziran 2022 fiyatları belli oldu mu? Mercedes EQA fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

MERCEDES EQA 3 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ 

Yeni EQA 350 4MATIC, AMG+, ELEKTRİK: 1.647.500 lira

Editörün Notu: Bu haber 3 Haziran 2022 tarihinde saat 15:06'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 51 kuruş, euro 17 lira 70 kuruş, altının gramı ise 996 lira 42 kuruş değerindedir.

Sokaklarda Citroen Yeni Berlingo rüzgarı esecek! Yeni kampanya fiyatı açıklandı! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Hyundai Elantra'da şok eden zam! Tam 101 bin 700 TL arttı! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Emekli ve memur Temmuz zammında yeni rakamlar açıklandı! Emekli ve memur Temmuz zammı enflasyon farkıyla kaç TL olacak?