Otomobil

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisini güncel fiyat listesini açıkladı. Özelliklerini ve fiyatını görünce şok olacaksınız. İşte Mercedes-Maybach S-Serisi hakkında merak edilenler...Mercedes-Maybach S-Serisi, modern ve lüksün birleştirdiği sofistike tasarımlardan biri

Mercedes-Benz markası dünyada en çok rağbet gören otomobil markaları arasında yer alıyor. Mercedes-Maybach S-Serisi, modern ve lüksün birleştirdiği sofistike tasarımlardan biri. Otomobil, sınıfındaki diğer modellerinden daha çok dikkat çekiyor.

Mercedes, yüksek kaliteli malzemeleri, olağanüstü konforu ve yenilikçi teknolojileri ile yeni bir sürüş modu başlatıyor. Mercedes imzalı otomobillerin, fiyat etiketlerinin ciddi alanlarda yüksek olması, taşıdığı özelliklerine bakıldığında bu parayı hak ettiğini gösteriyor. Yenilenen özellikleri ve farklı ambiyans seçenekleri ile otomobili kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Üst düzey teknolojik donanımlara sahip olan model, i-cockpit sayesinde telefonunuzu ekrana yansıtarak oradan kontrol edebilmeniz sağlıyor. 12.3 inçlik dokunmatik dijital gösterge paneli ve 10 hoparlörü ile keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacakmış gibi duruyor.

Peki Mercedes-Maybach S-Serisinin özellikleri neler? Fiyat listesindeki son durum nasıl? Sorularının cevabı haberimizde...

Mercedes-Maybach S-Serisi Özellikleri

Otomobil, daha uzun bir araç, geniş aks mesafesi, daha geniş arka kapılar ve ayrıca C sütununda yer alan üçüncü yan cam detayları konforun temelini oluşturuyor.

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, şık malzeme yelpazesini, zarif yüzeylerle ve çeşitli koltuk modelleri ile birleştiriyor. Bu birleşime yenilikçi teknolojiye sahip yüksek çözünürlüklü ekranların gösterimi de ekleniyor.  

Sınıfındaki diğer modellere göre daha ön planda olan otomobil, 4,8 saniyede 250 kW hıza çıkabiliyor. Ayrıca model 505 litrelik bagaj hacmine de sahip.

Mercedes-Maybach S-Serisinin ülkemizdeki satış fiyatı 9.3 milyon TL olarak belirlendi. Ancak bu fiyatı standart donanımı baz paketi için geçerli. Eğer yüksek donanımlı bir Mercedes-Maybach S-Serisi satın almak istiyorsanız Mercedes ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Öne çıkan konfor özellikleri:

Güvenlikte öne çıkan özellikler:

Mercedes-Maybach S-Serisi Mart Fiyat listesi

1 - Mercedes-Maybach S 580 4MATİC İnspiration+
Satış Fiyatı:
9.364.500 TL
Liste Fiyatı: 2.474.682 TL

Editörün notu: Bu haber 18 Mart 2022 10.48'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 42 kuruş, altının gramı ise 919 lira 90 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Mercedes GLA fiyatları resmen uçtu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mercedes G-serisi 2022 Mart Fiyat Listesi!

Fiat Doblo Cargo'ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kampanyadan sonra Opel Mokka fiyatları ne oldu? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mitsubishi L200'e 4.909 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mercedes-Maybach S-Serisi güncel fiyat listesi