Otomobil

Mercedes-Maybach S-Serisi fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi!

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Kasım ayı fiyat listesini yayımladı. Yeni fiyatını duyunca şoke olacaksınız. İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 21 Kasım 2022 fiyat listesi... Mercedes-Maybach S-Serisi, modern ve lüksün birleştirdiği sofistike tasarımıyla dikkat çekiyor

Mercedes-Benz dünyada en çok talep gören otomobil markalarından biri. Mercedes-Maybach S-Serisi, modern ve lüksün birleştirdiği sofistike tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Mercedes, yüksek kaliteli malzemeleri, olağanüstü konforu ve yenilikçi teknolojileri ile yeni bir sürüş modu oluşturdu. Mercedes imzalı otomobillerin, fiyat etiketlerinin oldukça yüksek olmasının nedeni, taşıdığı özellikler incelediğinde anlaşılıyor.  Yenilenen özellikleri ve farklı ambiyans seçenekleri ile Mercedes-Maybach S-Serisini kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Üst düzey teknolojik donanımlara sahip olan otomobil, i-cockpit sayesinde telefonu ekrana yansıtarak oradan kontrol edebiliyor. Maybach S, 12.3 inçlik dokunmatik dijital gösterge paneli ve 10 hoparlörü ile oldukça keyifli geçebilecek yolculuklar vadediyor.

Peki Mercedes-Maybach S-Serisinin teknik özellikleri neler? Mercedes-Maybach S-Serisinin kasım ayı fiyat listesinde son durum nasıl? İşte detaylar...

Mercedes-Maybach S-Serisi Özellikleri

Otomobilin konforun temelini,  geniş aks mesafesi, daha geniş arka kapılar ve ayrıca C sütununda yer alan üçüncü yan cam detayları oluşturuyor.

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, şık malzeme yelpazesini, zarif yüzeylerle ve çeşitli koltuk modelleri ile bir araya getiriyor. Bu birleşime yenilikçi teknolojiye ait yüksek çözünürlüklü ekranların gösterimi de katılıyor.

Sınıfındaki diğer modellere göre daha ön planda olan otomobil, 5.4 saniyede 250 km/sa hıza çıkabiliyor. Ayrıca modelin 505 litrelik bagaj hacmi bulunuyor.

Öne çıkan konfor özellikleri:

Dijital ön konsol
Arkada kemer uzatıcısı
Arkada konforlu kapılar
Aktif gürültü azaltma
Maybach sürüş modu


Güvenlikte öne çıkan özellikler:

Sürüş Yardım Paketi
DIGITAL LIGHT
Arka koltuk hava yastıkları

Teknik özellikleri:

Yakıt deposu hacmi: 65 Litre
Yakıt tipi: Dizel
Motor hacmi: 2.925 ccm
Tork: 700 nm
Güç: 243 kW 
Silindir sayısı: 6
Maksimum hız: 250 km/h
Uzunluk: 5.289 mm
Genişlik: 2.109 mm
Yükseklik: 1.503 mm
Çekiş tipi: AWD
Şanzıman: Otomatik: 9G-TRONIC, 9 ileri oranlı otomatik şanzıman

2022 model Mercedes-Maybach S-Serisi Kasım ayı listesi

S 400 d 4MATIC LInspiration Dizel
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 8.845.500 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: mercedes-benz.com.tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Kasım 2022 tarihinde saat 17: 54'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.62 Türk Lirası, euro 19.10 Türk Lirası, altının gramı ise 1043 Türk Lirası değerinde.

Volkswagen yeni Tiguan Allspace'in fiyatını görenler şoke oluyor! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Volvo V60 Cross Country'nin Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Audi A6 Sedan’ın fiyatları dudak uçuklatıyor! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…