29 / 04 / 2024

Mercedes'ten Mart sürprizi geldi! İşte Mercedes A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes'ten Mart sürprizi geldi! İşte Mercedes A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Sıfır otomobil satın alma hayalini kuranlar dikkat! Mercedes Benz A serisi için Mart ayına özel bir kampanya başlattı. Avantajlı faiz oranlarından takas indirimlerine veya kredi imkanlarına kadar alıcılarına bir çok seçenek sunuyor. Kampanyanın detayları ve Mart fiyat listesi haberimizde...



Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markalarından Mercedes, A serisi için Mart ayına özel bir kampanya başlattı. Mercedes-Benz avantajlı faiz oranlarından takas indirimlerine veya kredi imkanlarına kadar alıcılarına  bir çok seçenek ile birlikte geliyor. Sıfır otomobil satın almak isteyenler tercihlerini A serisinden yana kullanacak.

Avrupa'da sedan modellerine talep gittikçe artıyor. Bu nedenle çok sayıda otomobil markası Avrupa pazarına birbirinden farklı yeni modeller sunuyor. Alman otomotiv devi Mercedes, A serisi sedan modellerini piyasaya sürdü. Otomobil, çalıştığında neredeyse hiç motor gürültüsü olmadan gerçekleştirilecek sürüş deneyimleri sağlıyor. Mercedes-Benz A serisi sedan modeli, son derece konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Mercedes ten Mart sürprizi geldi! İşte Mercedes A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes-Benz A serisinin Mart ayı kampanyası

Kampanya 1 Nisan tarihine kadar Mercedes-Benz yetkili satıcılarında geçerli oluyor. A-Serisi, yüzde 1.91'den başlayan faiz oranları ve 36 aya kadar vade imkanıyla Mercedes-Benz bayilerinde. Üstelik kilometre sınırı olmadan 4 yıl boyunca ücretsiz garanti!

Yüzde 1.91 faiz oranı, A serisi ve A Sedan modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 350 bin TL’ye kadar kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli oluyor. Bireysel başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 0 TL-400 bin TL arasında olan otomobil fiyatlarının yüzde 70 faiz oranı ve 48 ay vade, 400 bin TL-800 bin TL arasında olan otomobil fiyatlarının yüzde 50 faiz oranı ve 36 ay vade, 800 bin TL-1 milyon 200 bin TL arasında olan otomobil fiyatlarının yüzde 30 faiz oranı ve 24 ay vade, 1 milyon 200 bin TL-2 milyon TL arasında olan otomobil fiyatlarının yüzde 20 faiz oranı ve 12 ay vade seçeneklerini alıcılarına sunuyor.

Peki Mercedes- Benz A serisinin Mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...


Geri Dön