04 / 05 / 2024

Meridian for Business ofisleri açık arttırmaya sunuluyor!

Meridian for Business ofisleri açık arttırmaya sunuluyor!

Meridian for Business ofisleri ise açık artırma usulü ile satılacak. 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklükte ofis ünitelerinden olüşan binanın 26 Mayıs'ta açık arttırmaya sunulması planlanıyor...



Varyap Meridian projesinin devamı olarak inşa edilen Meridian for Business ofisleri ise açık artırma usulü ile satılacak. 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklükte ofis ünitelerinden olüşan bina,  Emlak Konut GYO'nun satış politikası ve gelen yoğun talep nedeni ile 26 Mayısta açık artırma yöntemi ile ilgilenenlere arz edilecek.

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile Hasılat Paylaşımı Modeli ile inşa edilen LEED kayıtlı Türkiyenin ilk yeşil karma konut projesi Varyap Meridian, 2010da Dünyanın En İyi Mimari Projesi seçilmişti. Varyap Meridian projesinde, 20 ile 61 kata sahip 5 rezidans, kule içerisinde 1,500 konut, 50 bin metrekarelik kiralık alana kurulan bir iş merkezi, 20 bin metrekarelik ofis binası, kongre ve iş merkezi ile toplam 6 kule ve 3 adet yatay ticari blok bulunuyor.

Finans merkezinin satışa sunulan ve Asya yakasının; finanas merkezinin yeni iş, otel ve kongre merkesi projesi olan gösterilen Meridian for Businessın, uluslar arası standartlarda ofis özellikleriyle öne çıktığını söyleyen Varyap CEOsu Erdinç Varlıbaş, "Meridian for Business, ABD ve Uzakdoğuda benzerleri ile karşılaştığımız, aynı binada otel ve ofis hizmetin en üst seviyede veren özellikle iş insanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen çok özel bir proje olarak tasarladık. Böylece yeni finans merkezi, uluslararası niteliklerde ilk iş merkezi ve otel binası ile tanışıyor" şeklinde konuştu.

80.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Meridian for Business, Anadolu yakasının yeni kongre, fuar ve iş merkezi olacak. Proje dahilinde 45 metrekare ile 1,000 metrekare arasında değişen boyutta ofis seçenekleri bulunuyor. İşletmesi, uluslararası bir markaya verilecek olan Meridian for Business, 5 yıldızlı otel, toplantı odaları, açık-kapalı havuzları, spa-spor merkezi, kütüphane, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, sekreterya, restoran ve kafeleri ile birlikte, yeni nesil ofis anlayışını ilk defa Türkiyeye getiriyor.

Meridian for Business kapsamında; 1,150 metrekare büyüklüğünde kongre ve balo salonunun yanı sıra, 250 ile 680 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salonlar yer alıyor. Kolonsuz inşa edilen kongre ve balo salonu, her türlü organizasyonun yapılabileceği ve farklı fonksiyonlara hizmet etmek üzere tasarlandı. Varyap Meridian projesinin dahilinde inşa edilen ofis projesinin mimarisini de yine RMJM Grubu üstlendi.

www.varyapmeridian.com
Çağrı Merkezi: 444 40 30


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön