29 / 04 / 2024

Meridyen Evleri'nde 5 günde yüzde 20 satış

Meridyen Evleri'nde 5 günde yüzde 20 satış

EVKO-MEOT ortaklığı ile 2010 Temmuz-Ağustos döneminde teslim edilecek olan ve 5 bloktan oluşan Pendik Meridyen Evleri özellikle yatırım yapmak isteyenler tarafından büyük ilgi gördü.



5 günde satışa çıkardığı dairelerin yüzde 20'sini satan Evko-Meot inşaat şirketleri Genel Müdürü Kamil Kerem Zengin, dairelerin genel manada kriz ortamında yatırım yapmak isteyenler tarafından alındığını kaydederken, gelişmekte olan bir bölge olan Dolayoba'nın alıcılar tarafından birçok artı özellik taşıdığını da vurguladı. "Müşteri profili tamamen değişti diyebiliriz. Aslında biz bu projeye başlarken konut ihtiyacı olan kişilerin ağırlıklı olarak bize başvuracağını düşünmüştük. Ancak Ankara'da çalışan ve İstanbul'a adım atmayacak kişiler bile bizden daire alımı yaptı. Dairelerin fiyatlarını tabii ki bu ortamda artırmadık. Ancak biz bile yatırımcı olarak elimizde daire bırakmayı düşünüyoruz" diyen Zengin, satılardan oldukça memnun olduğunu da her fırsatta dile getirdi. 









En büyük özelliği nedir? 









Pendik Meridyen Evleri'nin en büyük özelliği konumu olarak gösteriliyor. Pendik Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın tam ortasında yer alması, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan Dış Hatlar Terminali'nin faaliyete geçmesi halinde burada oluşacak konut ihtiyacı yatırımcıların en çok dikkat ettiği özellik olarak görülüyor. 





Devasa Pendik Devlet Hastanesi 





Pendik Meridyen Evleri'ne sadece 500 metre uzaklıktaki, yapımı bitmek üzere olan Pendik Devlet Hastanesi de bu bölgenin canlanmasına yetti. 500 yataklı hastanede en az 3 bin personelin istihdam edileceği de düşünülürse dairelerini kiraya vermek isteyen yatırımcılar bunu da son derece iyi bir fırsat olarak değerlendiriyor.  



0216 422 07 30





0216 422 09 30





www.meridyenevleri.com










İlgili haber




Meridyen Evleri'nde 60 bin TL'ye!


Geri Dön