Emlak Konut

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Merkez Ankara Sözleşme İmzalanmasına ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

 

İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesinin O Blok Tamamlama İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. Merkez Ankara O Blok Tamamlama İnşaatı İşi'nin sözleşmesine HB Grup İnşaat ile imza atıldı. Sözleşme bedeli 208 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi, başkent Ankara'nın merkezi Yenimahalle'de 125 dönüm büyüklükteki parselde bulunuyor. Prestijli iş kuleleri ve A+ konfor özellikleriyle dikkatleri çeken proje, 600 metre uzunluğa sahip alışveriş caddesini de barındırıyor. 

1+1'den 5+1'e kadar değişen tiplerde konutların bulunduğu Merkez Ankara projesinde, itness merkezleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzları ve çocuklara özel oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 

Merkez Ankara, başkentin en merkezi bölgelerinin arasında yükseliyor. Projenin çevresinde, Anıtkabir, Büyükşehir Belediyesi, Ankara Etiler Orduevi, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankamall AVM, TCDD Tren Garı ve Ankara Arena Kapalı Spor Salonu bulunuyor. Projenin kuzeyinde Hipodrom Caddesi,güneyde Ankara Bulvarı ve Celal Bayar Bulvarı, batısında Mevlana Bulvarı ile çevrili olup doğusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Merkezi Binası bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın  maliyet tutarı 7 milyar 862 milyon 673 bin 875 Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen Merkez Ankara Projesi O Blok Tamamlama İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti ile 26.08.2022 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli: 208.000.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Dağ Mimarlık inşa edecek! 

Emlak Konut GYO Kartal ihalesinin 2. oturumu 1 Eylül'de!