Kent Haberleri

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımlayarak, doların ne kadar olacağını açıkladı. Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın. Piyasaların heyecanla beklediği, katılımcı anketi sonucuna göre doların ne kadar olacağı belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından geçtiğimiz hafta şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Piyasaların heyecanla beklediği, katılımcı anketi sonucuna göre doların ne kadar olacağı belli oldu. Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın.

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın.

MERKEZ BANKASI AÇIKLADI! DOLAR BU KADAR OLACAK...

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.  Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, dolar ne olur, dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor. 

Merkez Bankası dolar/TL kuru tahminini açıkladı.  Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası dolar beklentisi geçtiğimiz hafta belli oldu. Katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 23,12 TL iken, bu anket döneminde 22,84 TL oldu.

12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırası ile 23,43 TL ve 23,10 TL olarak kaydedildi. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL bugün kaç lira? 22 Şubat 2023 dolar bugün kaç TL? 23 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru....

 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 22 ŞUBAT ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR/TL KURU KAÇ TL?

20 Şubat Çarşamba dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.

Bugün dolar/TL kuru güne aşağı yönlü başladı. Dolar endeksi 104,055 seviyesinde değerleniyor. Dolar/TL kuru ise 19,148 liradan alınıp, 19,184 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,38 liradan alınıp, 20,44 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,066 bandında hareket ediyor.

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları