Altın & Dolar

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar? Karara saatler kala altın ve dolar kurları ne kadar oldu? Yatırımcıların gözü altın ve dolar kururunda

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Karara saatler kala altın ve dolar kurları ne kadar oldu? Yatırımcıların gözü altın ve dolar kururunda. 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Mayıs 2023 Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK) Şahap Kavcıoğlu başkanlığında toplanacak ve yılın 5. faiz kararı belli olacak.

Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da belli olacak. Faiz kararı dışında faiz karar metni yeni dönemde uygulanacak para politikasına ışık tutacağından ekonomistler tarafından yakından takip edilecek.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BEKLENTİSİ!

Ekonomistler Merkez Bankası'nın (TCMB) bugünkü toplantısında politika faizini sabit tutacağını öngörüyor.

TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 19 ekonomistin katılımıyla belli oldu. Anket sonuçlarına göre, ekonomistlerin tamamı, politika faizinin yüzde 8,50'de sabit bırakağını öngörüyor.

Geçen ay gerçekleştirilen PPK toplantısında da politika faizi yüzde 8,50'de sabit kalmıştı.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI ÖNCESİ ALTIN VE DOLAR NE KADAR?

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Saat 12:37 itibariyle gram altın 1416 TL, çeyrek altın ise 1335 TL'den satışa sunuluyor.

Kapalıçarşıda döviz kurları ise araştırılan konular arasında. Kapalıçarşı'da dolar/TL kuru 21,050 TL alış fiyatı 21,191 TL ise satış fiyatı üzerinden değerlendiriliyor. Euro/TL kuru ise 22,51 liradan alınıp, 22,71 liradan satılıyor. 

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! İşte doların geleceği rakam