02 / 05 / 2024

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Piyasaların gözü bu haberde!

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Piyasaların gözü bu haberde!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı hakkında araştırmalar gündemdeki yerini aldı. 2023 yılı şubat ayı Merkez Bankası faiz kararı, yeni yılın ikinci Para Politikası Kurulu Toplantısı sonrasında duyurulacak.



Şubat ayı faiz kararı öncesinde beklentinin ne yönde olduğu yatırımcılar tarafından sorgulanırken faiz kararının alınacağı toplantı tarihi hakkında güncel gelişmeler merak ediliyor.

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Piyasaların gözü bu haberde!

Son Merkez Bankası faiz kararı toplantısı bu yılın ocak ayında yapılmıştı. Ocak ayında göre PPK politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 9 oranında sabit bıraktı. Peki, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun paylaştığı takvimle güncel toplantı tarihi ve ocak ayının kararı hakkında detayları haberimizde bir araya getirdik.

Peki, Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın bu ay için açıklayacağı faiz kararında hangi kararın çıkması bekleniyor? İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön